Természetes rózsaszín opál és peridot karkötő


4.650 HUF 12.53 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 4036644
Megtekintések: 745
Megfigyelők: 7
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 0%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 13:41
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:peridot
Nem:női
Állapot:hibátlan

Eladó ez a gyönyörű szép, eredeti rózsaszín opál és peridot karkötő. A rózsaszín opál 5-6mm, a peridot gyöngyök 4 mm-ek, gumis damilra fűzve. A karkötő mérete: 18,5-19,5cm.Más méretben is elkészítem.

Lenyűgöző szépsége mellett a rózsaszín opál nyugalommal és békességgel tölt el. Kiválóan alkalmas az érzelmi gyógyításhoz, valamint az érzelmek egyensúlyban tartásához. A gyógyító köveket alváskor a párna alatt tartva, nappal viselve vagy meditálva velük, a rózsaszín opálkő a szív csakrán keresztül hat, megtelítve a sz`vet szeretettel és békével. Fájdalmas érzelmi csalódás esetén bátortja viselőjét és a rózsakvarc, smaragd és a rodokrozit mellett ez az egyik legerősebb szívcsakra kő.

A rózsaszín opál hatása különösen előnyös az érzékeny, emberszerető emberek számára, akiknek szükségük van arra, hogy meggyógyítsák összetört sz`vüket. A rózsaszín opál gyógyító tulajdonságai a kőből kisugárzó rezgéseknek megfelelően nyugtató és érzelmi test tisztító hatással járnak, elősegítve azt, hogy a testet a szeretet, a béke és a remény érzése járja át. Ha egy hosszú kapcsolat végére tettünk pontot, vagy egy szeretett személy elvesztésével próbálunk megküzdeni, ezek a gyógyító kövek segítenek meggyógyítani az összetört szívet, ösztönözve a kő viselőjét az előre lépésre, és arra, hogy újra nyílt és tiszta szívvel tudjon szeretni.

Szívgyógyító tulajdonságai mellett a rózsaszín opál ösztönzi a félelem, aggodalom vagy szorongás, idegesség felszabadulását. Segít a stressz eloszlatásában, így mindenkit összeszedettebbé és nyugodtabbá tehet

GYÓGYHATÁSA

A peridotnak erősítő hatása van. Gyógyítja és regenerálja a szöveteket. Fertőzések esetén meggyorsítja a gyógyulást, csillapítja a herpesz okozta fájdalmakat. Erősíti az anyagcserét, és jótékonyan hat a bőrre. Támogatja a szív, a csecsemőmirigy, a tüdő, az epehólyag, a lép és a bélrendszer működését; gyógyítja a fekélyt, erősíti a szemet. Energiái ellensúlyozzák a rögeszmés depressziót és legyőzik a hipochondriát.



Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás890 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF

Mások ezeket keresték még