London topáz 925 ezüst nyaklánc


28.300 HUF 74.77 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. március 31.
Termékkód: 4232354
Megtekintések: 194
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (950)    
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:26
Regisztráció: 2016. október 25.
Terméktípus:nyaklánc, függő
Finomság:925 (sterling)
Kő:topáz
Téma:szerencse
Stílus:retro
Szín:kék
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi london topáz drágaköves 925 ezüst nyaklánc.

A lánc hossza: 40 cm , állítható 44 cm-ig.

Kövek mérete. 6x4 mm és 8x6 mm.

A köves rész mérete. 65mm és 32 mm.

Kövek származási helye: A frika.

Ékszerbecsüsként garancia az eredeiségére!

JELLEGZETESSÉGEI

A topáz gyengéd, empatikus kő, oda irányítja az energiát, ahol leginkább szükség van rá. Csillapít, gyógyít, serkent, újra feltölt és motivál, valamint összehangolja a test meridiánjait. Az igazságot és a megbocsátást támogatja. Segít fátylat borítani a múltra, rávilágít a célokra, és hozzákapcsol belső erőforrásainkhoz. Megerősíti a bizalmunkat az Univerzumban, és képessé tesz arra, hogy inkább csak „legyünk” és ne „tegyünk” semmit. Elűzi a kétséget és a bizonytalanságot.

A topáz vibráló energiája örömöt, nagylelkűséget, bőséget és jó egészséget biztosít. A hagyomány szerint a szeretet és a jó szerencse köve, segíti sikerre vinni a céljainkat. Rendkívüli módon támogatja az igenlő hozzáállást és annak megnyilvánulását, valamint a vizualizációt. Azt mondják, hogy egy topázkristály lapjai és csúcsai pozitív és negatív energiákat egyaránt tartalmaznak, s ennek köszönhetően az Univerzumnak szóló kívánság fókuszálható, hogy aztán majd a földi síkon megnyilvánuljon.

Hatékonyan tisztítja az aurát és mélyíti a relaxációt; minden szinten oldja a feszültséget, valamint ott gyorsítja fel a spirituális fejlődést, ahol leginkább gátolt.

Pszichológiailag:

Segít felfedezni saját belső értékeinket. Lehetővé teszi, hogy magabiztosnak és emberbarátnak érezzük magunkat, aki szívesen megosztaná a szerencséjét a körülötte lévőkkel. Az örömteli topáz mellett a negativitás nem tud megélni. Erősíti a nyitottságot és az őszinteséget, az önmegvalósítást és az önfegyelmet; valamint arra ösztönöz, hogy fejlesszük belső bölcsességünket.

Mentálisan:

Támogatja a problémamegoldást, és különösen azoknak hasznos, akik a művészetekkel jegyezték el magukat. Segít tudatára ébredni annak, hogy milyen hatással is vagyunk másokra, valamint felismerni a kemény munka és az élettapasztalatok árán megszerzett tudást. Képessé tesz arra, hogy az összefüggéseket és az apró részleteket egyaránt észrevegyük, és azt is, hogy ezek miként függnek össze egymással. Megkönnyíti az ötletek kifejtését és éleslátást biztosít.

A topáz egyedülálló módon támogatja az érzelmeket: megszilárdítja ezeket és befogadóvá tesz a szeretetre, bárhonnan is eredjen.

GYÓGYHATÁSA

A topáz hangsúlyozza az egészséget. Elősegíti az emésztést, szembeszáll az anorexiával, helyreállítja az ízérzékelést, erősíti az idegeket és élénkíti az anyagcserét. Szent Hildegard a topáz-elixírt a látásélesség javítására ajánlotta.

ALKALMAZÁSA

Az ujjakon, a napfonat- és a homlokcsakrán. Helyezzük el annak megfelelőn, hogy milyen gyógyhatást akarunk elérni! Az elixír alkalmazható a bőrre.

Rózsaszín topáz:

a remény köve. Gyengéden megszabadít a rendellenesség régi mintáitól, eloszlatja az ellenállást és utat nyit a sugárzó egészséghez. Ez a kő megmutatja az isteni lét arcát.


Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még