AZ EGYIK LEGRITKÁBBAN FELLELHETŐ SZINBEN POMPÁZÓ TIGRISSZEM LÁNC KOMOLY SÚLY


9.900 HUF 26.69 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 29.
Termékkód: 4429079
Megtekintések: 73
Megfigyelők: 7
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2819)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 97%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:36
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Anyag:ásvány
Kő:tigrisszem
Nem:női
Állapot:hibátlan

AZ EGYIK LEGRITKÁBBAN FELLELHETŐ SZINBEN POMPÁZÓ TIGRISSZEM LÁNC KOMOLY SÚLY AMI 404 KARÁT 47 CM HOSSZÚ A VILÁG LEGSZEBB SZINBEN POMPÁZIK CCA 1950-60 ÉVEK ELEJÉRŐL,ÉKSZERÉSZ ÁLTAL ÚJRA FŰZÖTT AMIRŐL NÉHÁNY ÉVTIZEDIK NINCS GOND ... 80 gramm

Tigrisszem feltételezett hatása: mesterkristály, nyugtató, energia, idegrendszer, skizofrénia, epilepszia, koncentráció, bátorság, önbecsülés, csontsorvadás

A Tigrisszem ugyancsak a 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

Alkalmazása:

Fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás1600 HUF

Mások ezeket keresték még