Bronz életfa amulett


7.500 HUF 20.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 12.
Termékkód: 4457231
Megtekintések: 284
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Bonitaa (763)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 97%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.3%
Utolsó belépés: Ma, 10:02
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:nincs
Nem:női
Állapot:hibátlan

Az Életfa ősi és misztikus szimbólum, amely a történelem hajnala óta ismert az egész világon. Az élet fája megtalálható minden civilizációban a majáktól a keltákig, a buddhizmustól az északi mitológián át a kereszténységig.

Az életfát világfának, vagy az élet fájának is nevezik, és közös bennük az az értelmezés, hogy az életfa összeköti a fizikai és a spirituális világot.Mit jelképez az életfa?

Az életfa eredeti, spirituális jelentéséből terebélyes jelképrendszer nőtt ki az évezredek során. Az élet fája immáron messze többet jelent, mit az élet forrását, a világ részeit összekötő élő tengelyt!

Ősök, család és termékenység

A családfa: az élet fája. Bemutatja azt az egészen terebélyes rokonságot, akik szükségesek voltak ahhoz, hogy mi a világra jöjjünk.

Ahogy a fa gyökeret ereszt és elágazik, úgy egy család is gyökeret ereszt és elágazik, új életet teremtve.

Növekedés és erő

Az életfa motívum szimbolizálhatja a növekedést, az erőt és az egyediséget. A fák a Föld leghosszabb életű élőlényei közé tartoznak, egyes fajok akár 5000 évig is élhetnek. Gyökereik mélyen a talajba nyúlnak, hogy táplálkozzanak, és támaszra leljenek.

A fa törékeny csemeteként indul. A világfa felfelé és lefelé egyaránt nő, azt szimbolizálva, hogy az ember hogyan erősödik, és hogyan gyarapítja tudását az élete során.

Halhatatlanság és újjászületés

Az Életfa az újjászületés szimbóluma, mivel a fák télen elveszítik leveleiket és halottnak tűnnek, de ez az új élet kezdetét és az újrakezdést jelképezi.

Az életfa mandala is ezt az örök körforgást tükrözi és adja át: se kezdete, se vége, állandóan változó, akár maga az élet.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF

Mások ezeket keresték még