Larimár 925 ezüst gyűrű 54-es


16.200 HUF 43.80 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 15.
Termékkód: 4540290
Megtekintések: 65
Megfigyelők: 10
Eladó adatai

Leha (1344)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:48
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:gyűrű
Szín:kék
Méret:54 (7)
Finomság:925 (sterling)
Kő:larimár
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női

Valódi dominikai larimár drágaköves 925 ezüst gyűrű.

A gyűrű mérete:54 -es.

A kövek mérete: 8×6 mm

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére.

Larimar hatása, jelentése, az atlantiszi tudás ma

Ezt a csodálatosan szép, kék drágakő a Földön csak egyetlenegy helyen Dominikán, a Karib térségben található meg. A legenda szerint a mesés kéksége Atlantisz ősi, elsűllyedt tudását és szeretetét őrzi. Atlantisz pontos helyéről sok feltevés létezik, de nem kizárt, hogy a mai Dominika környékén lehetett, ahol örökre elnyerte a vulkánok tüze és a tenger. Innen származik ez a kristály. Egyfajta fénykapu, mely egy jobb, szerethetőbb, megértőbb belső világra nyílik.

A larimar jelentése - fénykapu, a tenger, a tudás és a végtelen szeretet rezgése. Az óceán, ahonnan kiindulunk és ahová megtérünk az út végén.

A larimart delfinkő néven is említik - ennek különös oka van:

Úgy tartják, hogy a delfinek voltak az atlantisziak szent állatai, és ők tudtak is beszélni velük a rezgések nyelvén. A delfinek különös párbeszédeket folytatnak és a Föld legintelligensebb állatai közé tartoznak, összetett fogalmakat érzelmeket is képesek érzékelni és közölni. Dominika környékén a Karib térségben sok delfin él ma is.

Egészen ritka és drága ásvány, kristálygyógyászati szempontból minden szinten kiemelkedően erős gyógyító kő.

A pihenés köve, mely békét sugároz, és az egyik legjobb kő a harag és a szorongás megnyugtatására és átalakítására.

Ringatás - sírós csecsemők édesanyjának javasolt, hogy a mély, belső nyugalom és az óceáni hullámok ringatásának ereje a babát is lecsendesítse. Átadja a születés és az ősi tudás óceánjának titkait, magasabb szintű, tiszta rezgéseit.

Támogatja az énhatáraid egyértelmű közlését.

Nem kell feladnod másokért semmit, amit nem szeretnél ahhoz, hogy Önmagad lehess és önmagadért szeressenek. Segít a tiszta szívből történő kommunikációban.

Larimar hatása lelki, spirituális szinten

Ez a lágy fényű kék kő hordozza a tenger és az isteni nőiesség energiáját. Lelkünk gyengéd átrendezésére hív fel, hogy elengedje az ego törekvését és pihenést nyújtson a zaklatottságban. Segít felismerni és elengedni mindazt ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Hasznos az érzelmi feldolgozásban, lehetővé téve a játékosságot, felszabadulást és a gyógyulást.

A larimar segít feltárni a veled született bölcsességedet, és nyugodt magabiztossággal járhatsz a világban. A belső önbizalom és béke köve - hogy tudod, ki vagy és mi a dolgod itt.

Személyes stresszoldó és öngondoskodó talizmánként is kiválóan viselhető. Arra ösztönöz, hogy Te is szeresd magad, tiszteletben tartva az igényeidet. Támogat téged, hogy maradj a jelenben, és fogadd el a jelenlegi valóságodat.

Segít összehangolni magát az isteni igazsággal, hogy ki vagy. Jó vagy, a helyeden vagy és minden dolgod rendben megy.

Békét és tisztaságot képvisel, a tenger gyógyító- és szeretetenergiáit sugározza. Biztosítja a tiszta kommunikáció erejét, valamint azt az érzelmi erőt és stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy szívből beszélhess és a szavaiddal jó szándékkal irányba vihess másokat.

A larimar kő hatása testi szinten

Megnyugtatja a stressztől feszült testet, serkenti az idegi regenerációt, le tudja hűteni a forrongó indulatokat, és ez a szívre és a keringésre is nagy hatással van. Ha hajlamos vagy túlaggódni magad, abban is segít, hogy könnyebben aludj el.

Ízületi gyulladások, fájdalmak ellen is hatásos, melyeket a folyamatosan összehúzódó, védekező tartás okoz.

Pozitív hatása az immunrendszerre is hat, a feszültség csökkentésével esélyt adsz magadnak arra, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai beinduljanak. Krónikus betegségek esetén a lazításban, a lassú, de folyamatos regenerálódásban ad neked egy új erőt, új esélyt. Az immunsejtek megküzdési képességét, erejét állíthatja ezzel vissza.

Meditáció során segíthet abban, hogy meglássd és megszabadulj az egészségtelen belső kötelékeitől, vagy rossz beidegződésektől, amelyek nem a javadat szolgálják, inkább csak lelki terhek. Ha ilyen követ viselsz, kellemes és derűs hangulatot ad. Ha ezen a kristályon meditálsz, segít felszabadítani benned a bölcsesség óceánját.


Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még