Angyal aura kvarc kristaly gyógyitó hegyikristály telep 657 karat


15.500 HUF 41.90 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 11.
Termékkód: 4901127
Megtekintések: 292
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Bonitaa (762)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.31%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:08
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:fehér
Anyag:ezüst
Kő:kristály
Nem:női


Titanium vagy bizmutgőzben fürdetett hegyikristályokat hívunk angyal aura kvarcnak: hatása különösen erős azok számára, akik új célokat szeretnének kitűzni és elérni. Azáltal, hogy segít tisztázni, hogy mit szeretnénk, és hogyan fejezzük ki azt, a kristály támogat minket abban, hogy megteremtsük életünkben az egyedi elképzeléseket. Ez a kő segít elfojtani a külvilág zaját, vagy bármilyen belső zavaró tényezőt, így könnyebben vizualizálhatjuk elménkben a vágyott célokat, és munkálkodhatunk annak megvalósításán.

Az ásvány viselése tudatosságra, éber jelenlétre ösztönöz. A fizikai és szellemi világ összekapcsolásának egyik legjobb kövének tartják. Segít az isteni energiával való kommunikációban, és harmóniát teremt lelkünkben. Nagyon népszerű a kristály gyógyítók, sámánok és a lelki útmutatást kereső emberek körében, a legjobb energiaerősítőnek tekintik. Aura erősítőként ismert, tisztító energiát biztosít, amely segít összehangolni valamennyi csakránkat.

energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.

Mentálisan: segíti a figyelem–összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.

A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást.

Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.

Gyógyhatása: a hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás790 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még