A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. A gombra kattintva jelezheti az eladónak, hogy érdekli a termék és kérheti a hirdetés újraindítását.
Érdekel a termék

Ametiszt - akvamarin - rózsakvarc karkötő


4.445 HUF 12.16 USD

Garancia: 14 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 26.
Termékkód: 5059896
Megtekintések: 206
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

ekszerdoboz (39)   
Somogy megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2023. július 12.
Regisztráció: 2017. október 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:fehér
Anyag:ásvány
Kő:ametiszt
Nem:női
Állapot:hibátlan

Ametiszt - akvamarin - rózsakvarc karkötő eredeti ásványokból, 6 mm-es gyöngyökkel. 18-19 csukló méretre ajánlom.


Az ametisz rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot. Hagyományosan részegség megelőzésére viselték; minden területen a megfontoltságot támogatja. Megszünteti a függőséget és mindenféle blokkot. Magas szinten ez a kristály utat nyit egy másik valóságba.

Az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri a fénylelkek pártfogását. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.


Pszichológiailag: az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelőséget; viszont segít abban, hogy felelőségget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.


A Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést. Felfrissíti a vért, erősíti a véredények falát, segíti a vér vörös- és fehérvérsejtekkel való ellátását, vérszegénységnél és leukémiánál egyaránt javasolt! Emeli a vérnyomást, véd a trombózis ellen. Óvja a női és férfi nemi szerveket. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet! Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén.

Forrás: Judy Hall - Kristálybiblia


Az általam értékesített ásvány ékszerek eredeti, természetes ásványokból készülnek, ezért minimális eltérés lehetséges.

Az ásványoknak tulajdonított gyógyhatás nem helyettesíti az orvosi ellátást, az ékszerek nem terápia céljából kerülnek értékesítésre

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Egyéb1339 HUF

Mások ezeket keresték még