Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

TEGYEN AJÁNLATOT ERRE A RÉGI KÖZEL 1 KG ÓRIÁS LAKATRA


50.000 HUF 168.00 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. július 19.
Termékkód: 2534504
Megtekintések: 120
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 3 ajánlat
Eladó adatai
 

oldjim (65)    
Somogy megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:48
Regisztráció: 2011. augusztus 10.

LAKAT GYŰJTŐK FIGYELEM !

Ez egy közel 1 kiló 10 dekás régi óriás lakat

ÍGY A HETVENHEZ KÖZELEDVE, ELGONDOLKODIK AZ EMBER FIA OLYAN DOLGOKRÓL IS, AMIK ELŐTTE SOHA NEM VOLTAK FONTOSAK SZÁMÁRA. MI LESZ MIND AZZAL A SOK SZÉP ANTIK HOLMIVAL, MIND AZOKKAL A KINCSEKKEL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTT AZ EMBER. ÉS HA MÉG A GYEREKEID, UNOKÁID IS MIND KÜLFÖLDÖN ÉLNEK AZ MÉG JOBBAN ÖSZTÖKÉL ARRA, HOGY TÉGY VALAMIT MINDAZZAL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL. A FÖLDBE NEM VIHETED MAGADDAL MINDEZT, EZÉRT INKÁBB ELADOM A KINCSEIM, ÉS ELMEGYÜNK BELŐLE NYARALNI.

Közel 1 kiló 10 dekás régi óriás lakat, korát igazoló patinával lefestett állapotban. A lakat nyitva van, a kulcsa elfordul mind két irányba, de valamiért nem nyitja a szerkezetet,  Leolajoztam a belsejét mert lehet, hogy a rozsda miatt ragadt meg. Ritkaságára való tekintettel az ár nem olcsó, de akit komolyan érdekel, az tegyen egy ajánlatot.

Egy reális kp ajánlatot mindig szívesen megfontolok, de az álmodozó, időhúzó, ígérgető, hitegető-halogató, nem fizető, és haszonleső szerencselovagok, a nevetséges és sokszor már sértő ajánlataikkal, kérem kerüljenek, mert nem vagyok szorult anyagi helyzetbe. Utánvétellel a lakat nem eladó.   KÉRDÉSÉRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK. 

Nem numizmatikai értékű Aranyérmére, arany ékszerre, régi páncélszekrényre, ezüst 200 FT ra, Pénzverdei ezüst Dísztőrre, Óriás barokk Doxa zsebórára, Duflex, Kinga, vagy Leica fényképezőgépre stb  is cserélek. 

DPD futárral tudom is postázni.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételFonyód
Postázás1880 HUF


Google+