Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Korniss Dezső


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. febr. 22. 20:22

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 05.
Termékkód: 1071177
Megtekintések: 484
Megfigyelők: 6
Ajánlatok: 10 ajánlat
Eladó adatai

apa (24)  
Jász-Nagykun-Szolnok megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:09
Regisztráció: 2011. szeptember 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:absztrakt
Technika:vegyes technika
Stílus:absztrakt
Hordozó:papír
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

Korniss Dezső régi festménye, Cím nélkül(?), korának megfelelő, jó állapotban , papír-vegyes technika, karton papír , az eredeti keret + üveg eléggé viseltes, így megérdemelne egy újat. A RÉGI KERET mérete: 46X61 kerettel, 48X34 keret nélkül. Én eredetinek tartom, de nem tudom bizonyítani. Próbáltam az eredetiségét három különböző ingyenes szakértővel felméretni, de mindegyik azt írta, hogy fényképek alapján nem lehet megmondani, hogy eredeti-e , és vigyem el hozzájuk, mert 30-40 ezerért bevizsgálják nekem. Az egyik iroda azt is mondta, hogy a színek és a téma alapján szerintük nem illik Korniss életművébe, egy másik szakértő a kép témájára mondta ugyanezt. Én nem igazán hiszek nekik, mert Ők is tévedhetnek.Ez egy nagyon korai Korniss lehet. Egyrészt, az ördög sok Korniss képen látható motívum, a színek is jók, csak fakóbbak, mert nagyon régi lehet a kép. A keret korhadt,szétesőben, a festéken nagyítóval megvizsgálva, hajszál repedések vannak, főleg a zöldnél, a kép alapja egy nagyon régi elöl-hátul fekete színű vastag régi karton papír. A festett szignó tökéletes, hibátlan Korniss aláírás, vastag felületű, dudoros, a kartonról kiemelkedő, ecsettel festett. Egy mozdulattal, ecsettel festve, aláírva nem egyszerű ezt ilyen szignót hibátlanul leírni, hamisítani. Ki próbálna egy 40-50 évvel ezelőtt Korniss képet ma hamisítani, és mi célból? Keretezés előtt darabokra szedtem, lefényképeztem minden részét tanulmányozás céljából. A kép témáját tekintve sem fogadom el a véleményt, mert például én személyesen láttam Szanthoffer Imre festőművésznél olyan képeket a festettek mellet, melyek, kavicsból, kövekből készült (farostra ragasztott) csendéletek és fantázia alakzatok voltak. Ezek a képek hol vannak?, mert a festő már meghalt, és ezekből csak nála személyesen láttam 6-10 darabot, a való világban bemutatva, vagy árusítva egyet sem. És ezek hogyan illenek bele a munkásságába! Olvastam olyan véleményekről is az interneten, hogy olyan is előfordul(t), hogy a szakértők az eredetit hamisnak, és a hamist eredetinek véleményezték!, tehát tévedtek. Most akkor mi van? A képet szétszedve alapos vizsgálat alá véve látszik, hogy nagyon régi.

Ezen leírtak fényében tegyen ajánlatot, bár nem szeretném olcsóbban eladni, mert lehet, hogy a kép nagyon sokat is érhet, akát több milliót is, de az is lehet, hogy csak eszmei értéke van.

A képet új keretben, üveggel együtt adom át. A keretezés már megtörtént, szép lett fényképek mellékelve.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzolnok
Postázás törékenyként4500 HUF

Mások ezeket keresték még