Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

1888-as Van GOGH ANTIK FESTMÉNY ALAPJÁN KÜLÖNLEGESEN RITKA OLAJFESTMÉNY, LUXUS ARANY KERET 73 cm


Most olcsóbb!

A leárazás március 24. 09:10-ig tart.

189.000,- HUF
141.750 HUF 462.07 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. február 23.
Termékkód: 2038683
Megtekintések: 11
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

Exkluzivcenter (247)  
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 92.5%
Utolsó belépés: Tegnap, 01:53
Regisztráció: 2010. november 08.
Téma:életkép
Technika:olaj
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Angol fordítás elérhető

CSODÁS Van Gogh STÍLUSÚ FESTMÉNY VÁSZNON: látványos különlegesség, élénk színekkel bemutatott alkotás impozáns méretben: 73x63 cm 

Fix áron vásárolva luxus arany keret foglalatban kerül átadásra mely így különleges érték.

Figyelem! Hasonló értékes festményeket is hirdetek, keresse termékeim között.

Érdekes és minőségi, értékes olajfestmény, a készített fényképek önmagukért beszélnek, befektetésnek is ideális. Ugyanakkor érdekes színek és  hangulat...melyben új tulajdonosa fog gyönyörködni. 

Vincent van Gogh: ÉJJELI KÁVÉZÓ c. festménye alapján

Van Gogh 1888 szeptemberében Arlesban a Place de Forum tér északkeleti sarkában állíthatta fel festőállványát. Bal felől a rue de Palais-ra vezető utca sarka, a kép középpontjában a kávézó kivilágított terasza, a vendégek, a háttérben pedig a templomtorony (ma Musée Lapidaire) felé vezető utcácska, az éjszakai égbolt, jobboldalt pedig egy kis virágbolt látható.

Van Gogh nem szignálta a festményt, de három levelében is megemlítette.

Az amszterdami van Gogh múzeum kurátorai szerint a festményt Maupassant A szépfiú című regényének egyik részlete inspirálhatta a művészt. „A Madeleine-templom felé fordult, és sodródott a tömeg áradatával, amely a hőségtől elnehezedve folydogált. A zsúfolt nagy kávéházak kiáradtak a gyalogjáróra; a kivilágított homlokzat éles és nyers fényében mutogatták iszogató vendégeiket. Kis négyszögletes vagy kerek asztalokon mindenféle árnyalatú, vörös, sárga, zöld, barna folyadékok álltak előttük; a vizeskancsók belsejében ragyogtak a nagy, átlátszó jéghengerek, amelyek a szép tiszta vizet lehűtötték.”[1] Bogomila Welsh-Ovcharov ezzel szemben úgy véli, hogy Louis Anquetin Avenue de Clichy: 5 o'clock in the evening című írása volt van Gogh ihletője.

A festmény nem csupán egy kávézói életképet ábrázol, véli Jared Baxter az Anistoriton című folyóiratban megjelent cikkében, hanem Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora (1498) című híres freskójának interpretációja.

A festményt első alkalommal Kávézó, este (Café, le soir) címmel 1891-ben állították ki. Ez volt van Gogh első olyan alkotása, melyre csillagos égboltot festett. Még ugyanebben a hónapban festette Csillagos éjszaka a Rhône felett (1888) című alkotását. Egyik leghíresebb műve a Csillagos éj 1889-ben, míg a Falusi út Provence-ban, éjjel (1890) egy évre rá készült el.

A festmény ma Otterlóban a Kröller-Müller Múzeumban látható.

ÉRDEMES MEGTEKINTENI EGYÉB ELADÓ TERMÉKEIMET IS, számos különlegességből válogathat.

Figyelem! Ebből a tételből csak 1 db van, így nem érdemes halogatni a vásárlást.


Az Ön által megfigyelt értékes festmény aukciója RÖVIDESEN VÉGETÉR!  Az aukció alulértékelt, (még a keret árát sem fedezi a jelen állása), így érdemes bekapcsolódni. Komoly vásárlási szándék esetén javasolt komolyan licitálni, nem pedig eleve vesztes ill. nyilvánvalóan esélytelen nevetségesen alacsony ajánlattal.

Figyelem: eredményes vásárláshoz legalább a minimálárat el kell érni!  

Praktikus + nagy nyerési esély a levédett licit: minimálár elérése után a beírt magasabb összegig a rendszer automatikusan felül licitálja a későbbi alacsonyabb ajánlatokat. 

 ÉRTÉKES TÖBB MŰTÁRGY, AJÁNDÉK és DÍSZTÁRGY VÁLOGATHATÓ / LICITÁLHATÓ TÖBBI TERMÉKEIM KÖZÖTT IS, KEDVEZŐ ÁRON. 

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételBudapest
Postázás4500 HUF