Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Küszöbön állva V., olajfestmény, 50x70cm


70.000 HUF 218.35 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. január 28.
Termékkód: 2408943
Megtekintések: 225
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

Silaloba (55)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:47
Regisztráció: 2016. április 12.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal.
Téma:absztrakt
Technika:olaj
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:nem

Egyik kedvenc festményem a "Küszöbön állva" sorozatból. Diszkrét, mégis gazdag felületeivel hosszan fogva tartja a szemünket. Megnyugtató ezzel a képpel együtt élni.

Az alábbi Salman Rushdi idézet a mottója:"Labirintusszerű házban ébredünk. Zegzugos folyosóin kószálva rádöbbenünk: a ház olyan hatalmas, hogy sohase fogjuk teljesen megismerni, sohase fogjuk minden szobáját, termét, lakosztályát bejárni. Sok lakót ismerünk: a rokonaink, a barátaink, a szerelmeink vagy a kollégáink ők; de mások is laknak ám itt, sok-sok idegen, ismeretlen ember. A házban teljes gőzzel zajlik az élet: egyik helyen veszekedések és ármánykodások folynak, másutt vidám ünnepeket vagy éppen szomorú halottvirrasztásokat tartanak. Egy idő után rájövünk, hogy a háznak nincs kijárata; ebbe végül is bele tudunk törődni. Igaz ugyan, hogy mi magunk nem éppen ilyen házat választottunk volna, hisz ez már igen rozoga állapotban van, a folyosókon pedig gyakran botlik az ember durva, akadékoskodó alakokba. De hát végül is nem tehetünk mást, el kell fogadnunk azt, ami jutott nekünk. Egy szép napon aztán egy szerény kis szobácskára bukkanunk, s belépünk az ajtaján. Odabent nincs senki, innen-onnan viszont emberi hangok hallatszanak, s úgy tűnik, éppen minekünk akarnak súgni valamit. Némely hang ismerősen cseng, más hangok viszont teljesen ismeretlenek számunkra; de minden hang a házról mesél, a ház lakóiról, és arról, ami a házban történt vagy történik, avagy kellene, hogy történjen. Némely hang kizárólag trágárságokat mond. Más hangok zsörtölődnek. Van azonban szerető, kedves hang is köztük. És van vidám, meg van szomorú. A legérdekesebb hangok azok, amelyekben mindezek árnyalatait fellelhetjük. Egyre gyakrabban keressük fel ezt a szobácskát. Később kiderül, hogy sok más lakónak is megvan a maga hasonló szobája, melybe időről időre visszavonul. Azok is egyszerű, szerény hajlékok, diszkrét kis szobácskák. "

Mérete: 50x70cm

Alkotó: Simon Tünde

Vakrámán, azonnal falra tehető.

Szállítás pontos költségeiről egyeztessünk!

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal   PayPal

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzentendre
Postázás5000 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül7000 HUF
Európán belül7000 HUF
Bárhova10000 HUF


Mások ezeket keresték még