A. Varga Imre


110.000 HUF 297.15 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 25.
Termékkód: 2516008
Megtekintések: 164
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Aernos (174)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban11 óra alatt
Pozitív értékelések: 85.71%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:02
Regisztráció: 2018. február 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:absztrakt
Technika:olaj
Hordozó:vászon
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:ismeretlen

A Varga Imre

Kirakat

Autodidakta, mesterei: Goór Imre, Bánszky Pál, Hézső Ferenc. 1987: Kecskemét Város Művészeti díja; 1988: Muraközi János-ösztöndíj; 1999: Kortárs költészet és grafika Országos Grafikai Biennálé díja; 2000: a Kecskemét arcai c. országos pályázat díja. Lengyelországban járt tanulmányúton. A Műhely Művészeti Egyesület tagja. ~ indíttatását a kecskeméti “edvinisták” csoportosulásának (fe Lugossy László, ef Zámbó István, Terebessy László) köszönhette 1968 táján. Vonzódik Giorgio de Chirico és a metafizikusok világához, Kondor Béla művészetéhez, s kedveli a szintetikus kubizmus és a berlini dadaisták és a szentendrei iskola képalkotói módszereit. Művein hétköznapi mozzanatok, a pátoszmentes banalitások sajátos, humoros és játékos feldolgozása jelenik meg. Képalkotói módszerére jellemző, hogy vázlatai kollázsok. Plasztikái dekoratív színezésű festményeinek logikus következményei, sőt egy időben fűrésszel vágott ki figurákat egyes képeiből. Legsajátosabb műfaja, az ún. ládakép önálló kis világok, fura mikrokozmoszok, őszinte, a természeti népekre jellemző, mélyen átélt keveredései az éginek és földinek.

Mű méret:60*50 cm+oldalanként 5 cm keret

Állapot fotó szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még