Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Nagy Karácsonyi Régiség Akció

Dali: "Aki közületek nincs bűn nélkül, dobja először a követ."


15.500 HUF 52.00 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. december 02.
Termékkód: 2714953
Megtekintések: 94
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Jasonstatham (207)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 97.37%
Utolsó belépés: Ma, 08:17
Regisztráció: 2017. november 11.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:életkép
Technika:egyéb
Hordozó:papír
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Salvador Dali

[1] Aztán Jézus az Olajfák hegyéhez ment. [2] Hajnalkor pedig ismét bement a templomba, és az egész nép hozzámenvén, leült, és tanította õket. [3] Aztán hoztak egy nőt fogott a házasságtörést, és írástudók és farizeusok, a közepén,  [4] mondani neki: „Mester, ez az asszony fogott házasságtörés. [5] Most Mózes a törvényben megparancsolta nekünk, hogy így kössük meg a nőket. Mit mondasz? " [6] Azt mondták, hogy próbára teszik őt, és hogy legyenek mit vádolni. De Jézus, lehajolt, kezébe kezdett írni a földön lévő ujjával. [7]És amikor ragaszkodtak hozzá, hogy kihallgassák őt, felemelte a fejét és monda nékik: "Aki közületek nincs bűn nélkül, dobja először a követ." [8] És újra lehajolt, és a földre írt. [9] De amikor ezt meghallták, egyenként távoztak, kezdve a legidősebbtől az utolsóig. 

Csak Jézus maradt ott a nő mellett a közepén. [10] Jézus felkelt és azt mondta neki: "Nő, hol vannak?" Senki sem ítélte el téged? " [11] És azt válaszolta: "Senki sem, Uram". És Jézus ezt mondta neki: "Én sem ítéllek téged; menj, és mostantól már nem bűn ».


Litográfia, amely nehéz papírra készült. 

A litográfia mérete keret nélkül: 20x29 cm

Salvador Dali közeli barátja és pártfogója, Dr. Giuseppe Albaretto, aki nagyon elkötelezett volt a katolikus egyház iránt, remélte, hogy a Biblia elolvasása az illusztrációk készítése előtt közelebb hozza Dali-t Istenhez. Ezért felkérte őt egy litográfia sorozatra. Dali egy 105 darabból álló sorozattal Illusztrálta az un. Biblia Sacrat. Az eredeti illusztrációk gouache, akvarell, tinta és pasztell kombinációval készültek. Ez a nyomatok első kiállítása a Dalí Múzeumban, és két külön bemutatón mutatják be.

Ez a példány az olasz Rizzoli 1973-as kiadásából való amint azt a certifikáció is mutatja.

Az alkotás közel 50 éves.

Gyönyörű munka, garanciával.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás2000 HUF