Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Tavasz - színharmónia


13.500 HUF 42.18 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. március 26.
Termékkód: 2885946
Megtekintések: 1
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

artofantiques (54)    
Baranya megye

Válaszadás: 100%-ban, 12 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:03
Regisztráció: 2013. március 10.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal.
Téma:absztrakt
Technika:vegyes technika
Hordozó:papír
Legnagyobb méret:kicsi (35 cm-ig)
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:nem

Kortárs, vegyes technikával készült festmény A/4-es méretben, klipszes keretben, fekete háttérrel.  
Ajánlatot is figyelembe veszek. Több kép együttes vásárlása esetén Kedvezmény!  

A művészről:  
R.A. Pécsett él és alkot. Első önálló kiállítása 2019 februárjában volt Pécsett, majd a tolnai Mag-Ház adott otthont a tárlatnak. Az itt kínált képek mindegyike kiállított mű, készítési idejük 2018-19.  

A művész ars poeticaja:  
"Gyerekkoromtól szeretek festékben tapicskolni. Talán felsőben kezdett markánsabban érdekelni a rajz. Emlékszem, a gimiben rendszeresen idézeteket írtam a tábla sarkába: aktuális zenekarok aktuális mondanivalóival, és/vagy feldobtam néhány vonalkával például James Hetfieldet, a Metallica frontemberét. Amikor egy reggel elmaradt a rajz, vagy az idézet, valaki felírta a táblára, hogy "Hol a Baracsi?" Jegyzetelés közben is rendszeresen firkálgattam és ez máig így van. Sohasem nehezíti a koncentrációt, inkább segíti lekötni az izegni-mozogni vágyó, "kinetikus" kezemet. Óra végére aztán Arany János, Csokonai, vagy valamely más híresség portréja került be a füzetbe. Esetleg egy tanárunké.  

Az emberek érdekesek, jó őket rajzolni, leírni...és nem csak a létezőket, a "lehetségeseket" is. Örömteli kicsiben "teremtősdit" játszani, képzeletünk kis darabkáit papírra vetni.  

Hogy kik és mik hatottak rám? A világ, ami körülvesz, benne az általam ismert művészet...alkotótársak...élmények. A nagyok közül szeretem például Rothkót, aki ugye eléggé minimál és nagyon színes.  
Szívesen dolgozom montázsokkal, kedvelem a színekkel, felületekkel való játékot, a formaiság minimalizálását, a lendületes vonalakat, a direkt anatómiai "elhajlásokat". Jó játék kísérletezni. Ugyanakkor valamiféle harmóniával rendelkeznie kell a képnek, hogy másoknak is meg akarjam mutatni, még ha nem is mindig a "megszokottal".  

A montázs kiválóan alkalmas mindennek kifejezésére, ráadásul több szinten. Nem csak a képek daraboltak, de a kifejezés módja is: a rajzolás, a festés mellett ott az írás.  
A ma embere sokszor afféle "minileonardóként" osztja meg és szét magát, többféle tevékenységen keresztül nyilvánul meg. A rajzolás, a festés számomra minden esetben meditatív. Arra jutottam, hogy Isten szereti ha rajzolok. A lényeg a játék, a folyamat, a látásmód izgalmas változtatása. A mondanivaló megfogalmazása pedig általában lendületes, ha szöveg, akkor tömör, ha rajz, akkor vázlatos. Szkeccsek."

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1500 HUF