Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Grafika, Rézkarc, Litográfia GYŰJTEMÉNY VILÁGHÍRŰ képzőművészektől


850.000 HUF 2,754.68 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. május 22.
Termékkód: 2972902
Megtekintések: 37
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

szalaynagyemese (0)  
Pest megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2020. május 29.
Regisztráció: 2020. május 22.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal.
Téma:absztrakt
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:nem

Világhírű művészektől eladó grafika, litográfia, rézkarc gyűjtemény, kiállítási keretben, üvegezve és paszpartuban. Mindegyik jelzett, egyedi. (Méret: 1db 110x80 16 db 70x50) KÉT DARAB KÜLÖNÁLLÓ GYŰJTEMÉNY. Egyenként 850.000.- Ft

Leütés előtt kérem érdeklődjön más platformon is hirdetem !

Nem a teljes gyűjtemény van fotózva ! 


 • Vén Zoltán-Omaggio a Luca Gipurelli: Mestere Füle Mihály volt. A Pénzjegynyomda tervező osztályán tevékenykedett 1967-1977 között. Majd az Állami Bábszínház műhelyvezetője volt 1977-81 között. Ex librisek tervezőjeként vált ismerté. Egyéni kiállítása volt Amszterdamban 1982-ben, New Yorkban 1993-ban. Munkáit a Magyar Nemzeti Galéria, a Mezőgazdasági Múzeum, a Kecskeméti Képtár, a Holland Királyi Könyvtár, a hágai múzeum is őrzi.
 • Kondé László-Éjszakai történet: Festő. A Magyar Képzőművészeti Főiskolán tanult. Nagy Gábor és Sváby Lajos növendéke volt.
 • Véssey Gábor-Cirkusz: Festő, grafikus. Tanulmányait a budapesti Képzőművészeti Főiskolán végezte 1972-ben. Mesterei Fónyi Géza és Veress Sándor László voltak. A főiskola mesterképző növendéke volt 1972-75 között. A Képzőművészeti Főiskola tanára 1988 óta. Egyéni kiállításai a Vigadó Galériában, a Műcsarnokban, Kölnben, New Yorkban voltak. Alkotásai a Szombathelyi Képtárban és a Petőfi Irodalmi Múzeumban láthatóak.
 • Akira Tokuda: 1946-ban született Manshuban (Kína). 1971 óta több mint 60 személyes, és több mint 200 csoportos kiállítása volt Japánban, Észak-Amerikában és Európában. Állandó meghívottja nemzetközi művészeti fesztiváloknak mint különleges meghívott művész, amelyeken több díjat is nyert. Nyomtatványai ugyancsak a világ művészeti múzeumaihoz tartoznak. Munkáit emellett könyvek és iskolai tankönyvek könyvborítójának kialakításaihoz is adoptálták. Megalapította a japán kortárs művész hírnevét, és szerepelt az NHK műholdas műsorán.
 • S. Horváth Ildikó-Al montás: Gimnáziumi rajztanulmányokat Vörös Ferenc TIT-es rajzszakkörében és magántanulóként végzett. Elvégezte a német Hamburger Akademie für Fernstudien iskola „kreatív festő” szakát 2002–2004 között, majd Masszi Ferenc grafikusművésznél képezte magát. Magáénak tudhatja a XXVII. és XXIX. Vasvári Képző- és Iparművészeti Kiállítás Különdíját és a Búza Barna-díjat, az év legjobb illusztrációjáért.
 • Torben Heron- e.a. etching: Torben Heron (1939-2019) dán festő és grafikus volt. 1967-ben debütált a Charlottenborg tavaszi kiállításán, és tagja volt a PRO Művészek Szövetségének, és a Dán grafikusok és Képzőművészek Szövetségének, a Művészek Társaságának, az Asnæs házának és a püspökcsoportnak. Kiállított többek között Dániában és külföldön is többek között Kínában és Koreában is. 1989-ben megkapta a kitüntetést, mint az év grafikusa Nyugat-Zéland megyében. Több mint 40 éve élt és dolgozott Eskebjergben, a Sejeri-öböl Vesterlyngben, ahol a természet és a környezet nagy ihletet adtak neki művészi munkája során.
 • Komjáthy Gábor
 • Zemlényi Csaba-dejauner: A Líceumból 17 évesen politikai elítéltként börtönbe került. Kiszabadulása után gyári munkás. 1964-67: Kolozsvári Rajztanárképző Főiskola; 1968-74: N. Grigorescu Akadémia. 1974-ben festő szakon diplomázott. 1975-től a Művészek Szövetségének tagja. 1968 óta rendszeresen részt vesz kiállításokon. 1980 és 2000 között New Yorkban dolgozott, ma Budapesten él. Grafikai tevékenysége is jelentős, másfél évtizeden keresztül a New York Timesban és egyéb amerikai publikációkban illusztrált, főként történelmi és kulturális töltetű cikkeket. Egyéni kiállításai voltak többek között Rómába, New Yorkban és Bukaresten is.
 • Volker Beyer: 1951-ben született Drezda közelében, Bannewitzban. Kiállított többek között : Chemnitz, Flöha, Augustusburg, Darmstadt, Freiberg, Lodz, Krakkó. 1967 óta dolgozik szabadúszóként. 1969-ben kezdte el tanulmányait a Művészeti Akadémián Moszkvában és 1974-1976-ben az Academy of Artson Berlinben, Gerhard Geyer kezei alatt. Mindkét tanulmányát mesterfokozattal fejezte be
 • Véssey Gábor-Bob
 • Keresztes Dóra-De profundis: 1972-1977: Magyar Iparművészeti Főiskola, Typo-grafika szak; 1977-1979: Magyar Iparművészeti Főiskola Továbbképző Intézet, mesterei: Kass János, Haiman György, Gyulai Líviusz, Szabados Árpád. 1987: Balatoni Kisgrafikai Biennálék díjai; 1988: A brnói Alkalmazott Grafikai Biennálé különdíja; 1992: Csillag Albert-díj; Ferenczy Noémi-díj. Önálló grafikusi tevékenysége mellett könyvillusztrálással és rajzfilmkészítéssel, tipografizálással foglalkozik.
 • Véssey Gábor: Ex Libris
 • Vásárhelyi Antal-Glass Gate: Korunk egyik élő zsenije. 1969-73: Bukarest, belsőépítészeti és grafikai tanulmányok. 1979-ben telepedett át Magyarországra, 1979-82 között megszakításokkal a budapesti Fiatal Művészek Klubja művészeti vezetője volt, kiállítások szervezésével, társművészeti programok rendezésével foglalkozott. 1998-ban megszervezte a Hommage à M. C. Escher című kiállítást, 1999-ben az UNESCO és az ICSU támogatásával a Tudomány a művészetben – művészet a tudományban című tárlatot. Az Association pour la Promotion du Patrimonie Artistique Français és a Berufsverband Bildender Künstler tagja. Kiállításai világszerte népszerűek. Egyéni kiállításai voltak többek között Párizsban, Nürnbergben és Bécsben is.
 • Vásárhelyi Antal-Glass Gate
 • Kovács Tamás László-Tisztelet K. Malevicsnek: 1981-86 között az Encsi Képzőművészeti Tábor törzstagja, itt a mestere Fajó János festőművész volt. A harmadik, meghatározó személyiség életében Csiky Tibor, aki 1988-ban felkérte, hogy csatlakozzon az általa szervezett MEDITÁCIÓ kiállítás-sorozathoz. Tanulmányúton járt Ausztriában, Francia- és Németországban, valamint Svájcban. 1983-tól reklámgrafikusként dolgozik. 1990-ben ő volt az egyik alapítója a FÁME Fény-Árnyék Művészeti Egyesületnek, amelynek 1994-ig volt tagja. Kiállított többek között Ilmenauban és Budapesten is.
 • Jakab Eszter: Festő. A budapesti Képzőművészeti Főiskolán Barcsay Jenő és Kádár György voltak a mesterei 1963-68 között. 1972-75-ben Derkovits-ösztöndíjban részesült. Németországban, Olaszországban és Franciaországban, valamint Jugoszláviában járt tanulmányúton. Első tárlatán festményekkel és tűzzománc-kompozíciókkal mutatkozott be. A 70-es, 80-as években készült alkotásain szívesen alkalmazta az olajfesték-montázs kombinációt. Képeinek egyes részleteit áttört anyagú textíliák körülfújásával hozta létre.
 • Varga Zsófia-A próféta és az angyal:  1992-ben végzett a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola grafika szakán. Varga Zsófi érett alkotó, s ez korántsem korára vonatkozik (1974-ben született), vagy arra a tényre, hogy már igen fiatalon jelentek meg rajzai jeles magyar kulturális lapokban. Egyénileg kiállított Budapesten és Németországban is többek között, illetve 2003-tól csoportos kiállítások a Magyar Rézkarcolóművészek Egyesületével itthon és külföldön (Bologna, Senigallia, Milánó és más olasz városok; Tallin, Turku, Dunaszerdahely, Stuttgart).

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételKóka
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték