Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Grafika, Rézkarc, Litográfia GYŰJTEMÉNY VILÁGHÍRŰ képzőművészektől


850.000 HUF 2,742.68 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. május 22.
Termékkód: 2972918
Megtekintések: 39
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

szalaynagyemese (0)  
Pest megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2020. május 29.
Regisztráció: 2020. május 22.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal.
Téma:absztrakt
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:nem

Világhírű művészektől eladó grafika, litográfia, rézkarc gyűjtemény, kiállítási keretben, üvegezve és paszpartuban. Mindegyik jelzett, egyedi. (Méret: 1db 110x80 16 db 70x50) KÉT DARAB KÜLÖNÁLLÓ GYŰJTEMÉNY. Egyenként 850.000.- Ft

Leütés előtt kérem érdeklődjön más platformon is hirdetem !

Nem a teljes gyűjtemény van fotózva ! 

 • Vén Zoltán-Mária mennybemenetele: Mestere Füle Mihály volt. A Pénzjegynyomda tervező osztályán tevékenykedett 1967-1977 között. Majd az Állami Bábszínház műhelyvezetője volt 1977-81 között. Ex librisek tervezőjeként vált ismerté. Egyéni kiállítása volt Amszterdamban 1982-ben, New Yorkban 1993-ban. Munkáit a Magyar Nemzeti Galéria, a Mezőgazdasági Múzeum, a Kecskeméti Képtár, a Holland Királyi Könyvtár, a hágai múzeum is őrzi.
 • Varga Zsófia-Rongyos metszet: 1992-ben végzett a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola grafika szakán. Varga Zsófi érett alkotó, s ez korántsem korára vonatkozik (1974-ben született), vagy arra a tényre, hogy már igen fiatalon jelentek meg rajzai jeles magyar kulturális lapokban. Egyénileg kiállított Budapesten és Németországban is többek között, illetve 2003-tól csoportos kiállítások a Magyar Rézkarcolóművészek Egyesületével itthon és külföldön (Bologna, Senigallia, Milánó és más olasz városok; Tallin, Turku, Dunaszerdahely, Stuttgart).
 • Kondé László-Ádám és Éva: Festő. A Magyar Képzőművészeti Főiskolán tanult. Nagy Gábor és Sváby Lajos növendéke volt.
 • Vásárhelyi Antal-Hommage a Marcus vitrivius pollio: Korunk egyik élő zsenije. 1969-73: Bukarest, belsőépítészeti és grafikai tanulmányok. 1979-ben telepedett át Magyarországra, 1979-82 között megszakításokkal a budapesti Fiatal Művészek Klubja művészeti vezetője volt, kiállítások szervezésével, társművészeti programok rendezésével foglalkozott. 1998-ban megszervezte a Hommage à M. C. Escher című kiállítást, 1999-ben az UNESCO és az ICSU támogatásával a Tudomány a művészetben – művészet a tudományban című tárlatot. Az Association pour la Promotion du Patrimonie Artistique Français és a Berufsverband Bildender Künstler tagja. Kiállításai világszerte népszerűek. Egyéni kiállításai voltak többek között Párizsban, Nürnbergben és Bécsben is.
 • Kő Boldizsár-Fényrepörgőkob: Grafikus. A budapesti Képzőművészeti Főiskolán tanult 1992-1998 között. Mesterei: Pásztor Gábor, Kőnig Róbert. Erdélyben, Görögországban, Spanyolországban, Kínában, Mongóliában, valamint Ecuadorban járt tanulmányúton. Budapesten, a Veress Pálné Gimnáziumban tanított. Budapesten és országos tárlatokon mutatta be munkáit. Derkovits-ösztöndíjat kapott 2002-ben.
 • Antero Olin-Vár: 1948. június 30-án született, Sysmä finn képzőművész, nyomdász (grafikus). Olin első rajz- és festőtanára prof. Unto Pusa és Urho Lauanne Helsinkiben (1965–1969). Tanulmányait Finnország Lahti-ban (1967–1969)folytatta , de csak Stockholmban (1970–71), a Svéd Királyi Művészeti Akadémián folytatott tanulmányai során nyomdászként találta meg művészi és műszaki szempontból kész művészetét. Már 1974-ben megkezdte a művészetek tanítását a Finn Képzőművészeti Akadémián, ahol 1983-ig tartózkodott. Antero Olin alkotásai 1968-ban voltak először a kiállításon. Azóta műveit szerte a világon több száz rendezvényen, kiállításon és versenyen mutatták be. Hasonlóképpen, alkotásait a világ legnagyobb gyűjteményeiben helyezték el.
 • Pató Károly: 1975-ben építész diplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1986-óta tagja a Művészeti Alapnak, majd a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. Tagja a Magyar Grafikusművészek Szövetségének, a BP Art Egyesületnek, valamint a Galéria 12 Egyesületnek. Munkái közgyűjteményekben: a Dunaszerdahelyi Kortárs Magyar galéria, New York Public Library, Tama Art University grafikai gyűjteménye Tokyo, Evora /Portugália / kortárs képzőművészeti gyűjtemény, Cremona Civic Museum grafikai gyűjteménye Olaszország, Isztambul, kortárs képzőművészeti gyűjtemény.
 •  Antero Olin-Esceleria II.
 • Vásárhelyi Antal: Fragmento
 • Czeglédi Gábor: Selmecbányai utca : Grafikus. A budapesti Képzőművészeti Főiskola grafika szakán végzett 1995-ben. Mesterei: Kőnig Róbert, Kocsis Imre. Csoportos kiállításokon mutatkozott be.
 • Kovács Tamás László: Vezessen a bölcsesség
 • Szőcs Géza: Levél Erdélyből : 1992-ben végzett a soproni Erdészeti és Faipari Egyetem erdőmérnöki karán. Az egyetem képzőművészeti körében mélyítette el művészeti ismereteit, s itteni tanárán, Soltra E. Tamáson kívül mesterének tartja még Horváth Jánost.[m 1] Alkotásaiban rézkarcváltozatokat, szitanyomást és fotoemulziós eljárásokat alkalmaz, színes műveit érzékeny festői effektusokkal is gazdagítja, mélynyomású lapjain a lemezt amorf alakzatot kialakítva vágja körbe. Egyéni kiállításai szerte az országban, csoportosan pedig Európa szerte kiállított.
 • Hegedűs Z. László: Forma 2: 1950-ben született Nagyhalászon. 1968-ban Pécsen elvégezte a Művészeti Gimnáziumot, majd 1970-ben Budapesten a Kirakatrendező Iskolát. 1973 és 1986 között a Pannónia Filmstúdióban filmgrafikákat tervez, filmeket rendez. 1976 Magyar Iparművészeti Főiskola, (befejezetlen).1980-tól rendszeresen vesz részt hazai és nemzetközi kiállításokon, filmfesztiválokon. Egyedüliként, tagja a három országos vizuális művészeti szervezetnek, a Magyar Képzőművészek Szövetségének, a Magyar Fotóművészek Szövetségének, a Magyar Filmművészek Szövetségének, valamint a Magyar Filmakadémiának Állami díjak:2002 Munkácsy-díj, 2009 Balázs Béla-díj, városi díj:2005. Deák Dénes-díj, megyei díj 2006 Príma fődíj, 2016 Nagyhalász Díszpolgára. Kiállításai egyénileg és csoportosan is körbejárták a világot.
 • Plank Alfredo: Korunk elismert zsenije. 1957-re először megemlítették a Buenos Aires-i Liniers plasztikus művészet harmadik szalonjában, és a Leopoldo Torres Agüeróval dolgozott együtt Argentína legnagyobb mozaikfestményének elkészítésében. 1963-ban kiállított a Buenos Aires-i Modern Művészeti Múzeum által szponzorált fontos Peuser teremben. Alfredo 1964-ben végzett jó munkája ellentételezéseként elnyerte a Nemzeti Művészeti Alap ösztöndíját. Kiállít az Egyesült Államokban, Los Angeles-ben, a Galería Latina-ban 1966-ban, valamint Carlos Alonso-val és Esperilio Bute-val a Buenos Aires-i Less Tonss-en. 1968-ban részt vett a SAAP osztályműveletekben. Részt vesz a Nemzetközi Rajzbiennál (1977, Anglia). 1971 óta dolgozott és lakott Münchenben (Németország), és jelentős posztgraduális fokozatot szerzett az Akademie der Bildenden Künste-n. Számos alkalommal mutat kiállítást mind egyénileg, mind együttesen, Németországban, Svájcban és Spanyolországban, ahol részt vett a Joan Miro Nemzetközi Díjban, és 1982-ben a Gimeno Medal festménydíjra választották ki. 2011-ben kiállított a barcelonai argentin nagykövetség teremében. Kiállított az Eduardo Sivori Múzeumban 1997-ben.
 • Kovács Tamás László-Afrika
 • Vén Zoltán-Becsípődött lélek
 • Födő Gábor: Magyar Képzőművészeti Egyetem, képgrafika szak, mester: König Róbert, Kocsis Imre. Kiállított többek között Budapesten és Bécsben is. A Magyar Grafikusművészek Szövetségének tagja. Magáénak tudhatja a Magyar Képzőművészeti Egyetem Corvin díját és a XXII. Miskolci Grafikai Biennále, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának díját is többek között. 


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételKóka
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték