Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Galériás ár 82.000.- Temesvári Ferenc KERETEZVE 64x84cm


30.000 HUF 95.82 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. június 30.
Termékkód: 3040303
Megtekintések: 11
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

avocado (60)    
Bács-Kiskun megye

Válaszadás: 100%-ban, 5 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 11:27
Regisztráció: 2013. szeptember 03.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre örökös pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:tájkép
Technika:olaj
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Mélyen ár alatt kínálom eladásra TEMESVÁRI FERENC jegyzett festőművész certifikációval ellátott alkotását. 

A festmény 25 éve lett vásárolva 82.000:-Ft-ért. Mostani galériás ára a duplája egy ekkora Temesvári festménynek!

kép mérete: 50x70cm

Keretezve: 64x84cm

ÉRDEMES MEGNÉZNI A TÖBBI ELADÓ TERMÉKEMET IS!

Életraj:

1960-ban született Budapesten. Mint sokan mások úgy Ő is grafikai tanulmányokkal kezdte pályafutását. Rajztanára Porscht Frigyes grafikusművész volt. Rajztehetségére hamarosan felfigyelt a szakma így pályája elején jelentős illusztrátori munkásságot mondhat magáénak. A nyolcvanas évek szinte minden jelentősebb folyóirata rendszeresen publikálta rajzait. Szerződéses illusztrátora volt többek között a Galaktika Magazinnak, a Vega Könyvkiadónak és számos könyvet illusztrált a Cédrus Könyvkiadó megbízásából. Grafikai munkásságával egy időben sajátítja el a művészi olajtechnikákat. Festőtanára a „sokak mestere” Januska András festőművész volt. Hamar túlnövi az iskolai kereteket, hiszen Temesvári Ferenc készségszinten fest és rajzol. 1983 óta kiállító művész. Ettől az évtől datálódik szerződése a Képcsarnok Vállalattal. Számos egyéni és kollektív tárlaton vett részt: Gödöllő és Kiskőrös, Budapest és Kecskemét a legfontosabb hazai kiállításainak helyszínei. Képei a Vega Könyvkiadó pályázatán közönségdíjasak lettek, a nyolcvanas évek Horizont Könyvkiadót hirdető tévéreklámjában a kiadót az Ő képeivel hirdetik.Az IBB, nemzetközi műkereskedelmi cég és a Képcsarnok rendezésében részt vett a magyar festőművészek második, 1988-as londoni kollektív tárlatán.

Munkásságának nemzetközi elismerését az 1991-ben Santa Barbarában rendezett Nemzetközi Grafikai és Festészeti Biennálén elért első díj és arany plakett átvétele jelentette. Ő volt az első nem amerikai festőművész, akinek ezt a rangos nemzetközi elismerést odaítélték. A következő években a nemzetközi műkereskedelem növekvő érdeklődéssel fordult munkássága felé. 1992-ben nagysikerű kiállítást rendezett a kanadai Eskimo Graphics Galériában. 1995-ben egy izraeli kiállító meghívására féléves tanulmányutat tett a bibliai tájakon, amit nagyszabású tárlattal zárt Tiberiasban. Kiállított Bécsben az Otto Galériában,  Stockholmban és Milánóban, és nagy összefoglaló szándékkal 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban Budapesten a Hilton Szállóban. Itt láthatta a nagyközönség, hogy műveinek egy része a mai magyar műkereskedelmi méreteket jócskán meghaladja. Ezek a két-három négyzetméteres olajfestmények inkább a nemzetközi aukciókon kerülnek értékesítésre.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételKiskunhalas
Egyéb3100 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték