Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Németh Ferenc "Téli fények" olajfestmény szép keretben, ingyen postával


45.000 HUF 146.62 USD

+ Ingyenes szállítás
Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. október 13.
Termékkód: 3214666
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

artpontgaleria (143)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 7 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:26
Regisztráció: 2013. május 06.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Németh Ferenc
Téma:tájkép
Technika:olaj
Hordozó:fa
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Németh Ferenc festőművész "Téli fények" c. olajképe saját gyűjteményből minőségi, szép keretben eladó.

Hibátlan állapotú mind a keret, mind a kép.

Keretezett mérete: 41x51 cm.

A kép keret nélküli mérete: 40x30 cm.

A képet személyesen Gödöllőn vagy Budapesten tudom átadni, távolabbra postán vagy futár útján küldöm. Postai szállítás esetén gondosan csomagolok többrétegű légpárnás fólia és erős kartondoboz felhasználásával.

Németh Ferenc így vall magáról:

Szabadszálláson születtem 1971-ben, a festészettel 1997-ben, Izsákon kerültem kapcsolatba. Képzőművészeti ismereteimben szakmai segítséget első körben Maszlik Istvántól és Geyer-Móricz Róberttől kaptam, további útmutatásokban részesültem Bruncsák András ma is sikeresen működő szabad iskolájában és röviddel ezután Szappanos Istvántól is.
2007 május 30-án volt a 45-ik egyéni kiállításom, melynek címe "10év... " volt és ez Kecskeméten a Forrás Galériába került megrendezésre, melynek keretében megjelent egy a 10év anyagából válogatott katalógus is! Mindemellett több mint 30 csoportos kiállításon szerepeltem munkáimmal.
A szüleimnek is köszönhetően, már kisgyerekkoromban sok időt tölthettem a természetben, egyrészt mert a szobánk ablaka egy nagy rétre, erdősávra, illetve a távoli Kolon-tóra nézett, ezért ha tehettük sokat csatangoltunk a környéken és néha távolabbi, számunkra ismeretlen helyeket is felfedeztünk, azóta is törekszem rá, hogy minél több időt a szabadban tölthessek.
A képeim elkészítésekor általában egy azonos cél lebeg a szemem előtt az, hogy versenyre keljek a látvány okozta élménnyel, hangulattal melyből szeretnék minél többet a "vásznamon" visszaköszönni látni, hogy azok az embertársaim, művészetbarátok akik igényt tartanak az efféle dolgokra, a képeimet látva, velem együtt átélhessék a látottakat. Az eddigi céljaimban többek között az szerepelt, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjek, szeretnék a továbbiakban is haladni előre e választott rögös úton, melyhez nem kevés kitartásra lesz szükségem, sem nekem, sem pedig azoknak a szeretteimnek, akik körbe vesznek!
Résztvevője vagyok a országban működő néhány alkotótelepnek, de festhettem már Svájcban, Horvátországban, Erdélyben és Szlovákiában is. Tagja vagyok az Országos Képző és Iparművészeti Társaságnak, a Művészetbarátok Egyesületének, és a Kunszentmártoni Alkotók Szabad Társaságának.
A következő néhány sort Szappanos István festőművész írta 2004-ben.
"Művészetének alappillére a plein-air szemléletmód. Műveiben impresszionista, poszt impresszionista alapíz dominál. Témáinak zömét a természet sokszínű élményeiből meríti. Így aztán munkássága szerves folytatása az alföldi hagyományos piktúrának. Festői alapállásában mindig ott van, a tájélmények őszinte ábrázolása. Érzékenysége egyéni hangon szólal meg munkáiban - a maga egyéni érzésvilágára átírt motívumokkal. Festészetében a pasztózusabb olajtechnika is érvényesül, de a felrakott markáns színrétegek mellett a finom lazúrok adnak fontos vizuális alaphangot."

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételBudapest
Postázásingyenes szállítás


Mások ezeket keresték még