Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Hatalmas festmény - Simeon Gonzáles - Mujer Andina En Rojo Inca (Andok nő inka vörösben) - 2.


Most olcsóbb!

A leárazás máj. 16. 16:30-ig tart.

800.000,- HUF
600.000 HUF 1,997.12 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. április 01.
Termékkód: 3293770
Megtekintések: 232
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

Hellboy1 (432)   
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:00
Regisztráció: 2019. augusztus 03.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:egyéb téma
Technika:akril
Stílus:modern
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen


Egy igazi különlegességet kínálok eladásra!

Simeon Gonzáles (1973-) perui festőművész alkotását, aki jelenleg az USA-ban él és alkot. Gyermekkorában csodagyerekként tartották számon, felnőttként pedig jelentős ismertségre tett szert.

A világ számos országában (USA, Kanada, Spanyolország, Hollandia, Németország, Malajzia, stb.) ismerik és elismerik művészetét. Kiállítások és díjak hosszú sorát tudja maga mögött.

Az ajánlatom tárgya Simeon Gonzáles – Mujer Andina En Rojo Inca (Andok nő inka vörösben) című festménye. 2019-es alkotása.

Technika: Akril

Hordozó: Vászon

Mérete: 120 x 100 cm

Modern, dekoratív keretben.

Egy grandiózus, lélegzetelállító, csodás szín- és formavilág, ritkán látható élénk szívek kavalkádja.

Az inka gyökerek modern, izgalmas ábrázolása.

A kép a valóságban sokkal lenyűgözőbb, mint amit a képek visszaadnak belőle.

Ahol a történelem és a modern látványvilág összhangra talál.

Egy nagy, fehér, minimalista nappaliban, megvilágítva otthona gyöngyszeme lenne.

Minden festménye (COA) hitelességi igazolással ellátott VOID matricás fotópapíron, eredeti aláírással.


Amennyiben komolyan érdekli az alkotás, kérem bátran tegyen ajánlatot!

A művészetét 2 műkritikus az alábbi véleménnyel illette:


SIMEON GONZALES - Egy globális projekt

„Simeon Gonzales hazájától, Perutól Dél-Európáig számos díjat, érmet, oklevelet nyert el, amíg megérkezett Malagába, Costa del Sol fővárosába, Picasso szörnyeinek bölcsőjébe.

Ifjú művészként is korának fantasztikus virtuóza volt, teljes alkotói mivoltában már emberként szentté avatott művész, tartózkodott a felfokozott és merész méltató kritikák megválaszolásától. Tehát ez a csodagyerek mára csodálatos festő lett. Néhány év alatt hosszú utat tett meg, kezdve az utcán, az élet igazi egyetemén, utcákon és tereken, ahol a bámészkodók csodálkozása közepette festett.

Kinyitotta a szemét a Cuzcó-i élet fénye és színe előtt és 9 éves korában bemutatta első kiállítását. Kisgyermekkorától árvaként élt, árvaságának köszönhetően megkönnyebbülést, törekvést és szeretetet lelt a festészetben, úgy is lehet mondani, hogy vér helyett festék, szín és kromatizmus áradt az ereiben.

Az utca nevelte, de később osztálytermekben és képzőművészeti intézetekben tanult és úgy gondolta, hogy a múzsája az egyedülálló szépségű, lenyűgöző és varázslatos építészeti alkotás , a Machu Picchu-nak kell lennie. Így vált egy létfontosságú átalakuláson keresztül a csodagyerekből egy csodálatos művész.

Munkáiban kiemelkedik az erőteljes, magabiztos és harmonikus tónusok dús kromatizmusa. A halak szinte költői aspektusa, amely kristályként tündökölt pedig nem olajjal festett, mindig cikázva a mennyezet felé nyitott ablakok óceánjában összegyűlve, mivel ezek a halak kék, fehér, vermilion (cinóber vörös) és sárga színben ismétlődnek, melyek mindegyike tiszta technikával és motívumban öltenek testet, menthetetlenül úszva a szülőhelyükről a temetkezési helyükig. A nagy kerek szemű halak a végtelenben úsznak.

Simeon Gonzáles újrateremti azokat a halakat és tengereket, amelyekről álmodott, amelyben az új figurái szuggesztívvé és kellemesen absztrakttá válnak a formák lágy esztétikai vertikalitásával.

Szíve a kezével gazdag, változatos és bőséges árnyalatú palettát hordoz, amelyből ecseteivel színek és textúrák keverékében festi az olajat a vászonra, minőségekkel teli egységet alkotva.

Fel kell azonban hívnunk a figyelmet arra, hogy a Cuzco-i művész nem tartja magát sikeresnek és nem élvezi az elért sikereit, éppen ellenkezőleg, a nyugtalan, innovatív és merész Simeon Gonzáles azonnal felperzseli az összes kiállító teret és új művészi folyamatot szül a festőállvány oltárán.

Műveit és stílusát a dekadens kritikusok elvont és indigenista (a latin-amerikai kultúrát a spanyol kultúrához képest felnagyító) festészetként bélyegezték meg. Ezzel messzemenőkig nem értünk egyet, mivel festményei bár a Peru-i Cuzcó városában születtek, univerzálissá váltak. Csakúgy, mint Leonardo Da Vinci, Velásquez vagy Rubens nemcsak olasz, spanyol, flamand vagy belga festők voltak, hanem az emberiség egyetemes művészei.

Simeon Gonzáles a művészeti ihletének legjobb pillanatait éli, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a jó művészet uralja és állandósítja önmagát térben és időben. A lokalizmus az univerzális művészet köreibe záródik. A Perui Kulturális Intézet hivatalos engedélyével festményei elhagyhatták hazáját Európába, ahol most az európai szemek és figyelem központjába kerülnek ugyanúgy, mint ahogy az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Malajziában, ahol munkái és aláírása tekintélyes presztízst élvez.”

Málaga, Spanyolország, 2012.

G. Fausto újságíró és műkritikus


SIMEON GONZALES

„A nagyon fiatal és már nemzetközi szinten is elismert művész, Simeón Gonzáles Cuzcoban született 1973-ban. Legfrissebb festményeit mutatja be Malagában, amelyek bár absztrakt művek, mégis a gyökerei a hazájába vezetnek vissza. Megdöbbentő, hogy már 20 éve a pályán van, mert 9 éves korában egy tanulmányi ösztöndíj összegét nyerte el egy első díjjal, amely lehetővé tette, hogy belépjen a művészek világába. Tízévesen a Perui Plasztikus Művészek Kortárs Egyesületének társ-alapítója lett.

Legújabb festményein túlsúlyban vannak a vörös színek, anyagtalan formák, a szerelem felidézése, a tájak, perui hazáját mutatják absztrakt ábrázolásban és jól rendezett kereszt alakú vagy vízszintes kompozíciókban, amelyek elszakadnak egy lehetséges és látszólagos automatizmustól, félig geometrikus formában ábrázolva a meghatározott helyzeteket. Mindenekelőtt a plasztikus tulajdonságok, ugyanazon térben a színek és a formák gazdagságát kombinálja a sík felületen, amelyek a perui művész sajátosságai.

Az akvarell kompozíciói, valamint a festékek, anilinek, akrilfestékek, szintetikus anyagokat és olajat tartalmazó művészi készségei és fantáziája megnyitja előtte Európa ajtajait. Festményei soha nem engedik el hazája melegségét, színeit, levegőjét és a női ábrázolását és szinte soha nem hagyja el a vörös színpalettáját. Vannak olyan témák is, amelyeket az őshonos kultúrából kölcsönzött, olyan formák, amelyek szabálytalan geometriákkal ötvöződnek.

Gyökereinek elvesztése nélkül, bizonyos módon nyelve univerzálissá vált, mivel Simeon festészete vitalista, állandó mozgásban van és a kreatív eufória megállíthatatlan ebben a nagyon keresett, fiatal művészben, akinek még sok mindent el kell mondania.”

National Day, Hollandia, 1998.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételGyula
Egyéb1000 - 15000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még