Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Isten


99.999.999 HUF 332,314.23 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. február 23.
Termékkód: 3475300
Megtekintések: 890
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Zoltan223 (0)  
Pest megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2021. szeptember 11.
Regisztráció: 2021. február 23.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:egyházi
Technika:olaj
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Isten

A szó, bár mindenki számára mást jelent, különleges. Ha egyedül vagy, fogy a fény, elveszett a hited: akkor magad vagy ezzel a szóval. Legyél bármilyen ember is: fohászkodsz.

Megérint, emlékeztet életünk értelmére és valódi értékeire. Hirtelen minden olyan egyszerűvé válik: csupasszá és lényegre törővé. A teremtő szellem mindenben és mindenhol ott van, egyúttal minden, mindenki az ő része. Csodálatos, felfoghatatlan, tökéletes.
És, bár Istent valójában éppen emiatt nem lehet teljességében ábrázolni: azért ez a festmény mégis megpróbálja.

A Formátlan tudatosság Formát ölt. Ezt mutatja nekünk a festmény. Isten, minden tudatosság központi forrása. Minden abból ered, és oda tér vissza.

Egy álom adta az ihletet a festmény elkészültéhez, a művész az alapján alkotta meg a végtelen eme tolmácsolását. Az ihletet adó ember maga a tulajdonos volt, akié most ez a csodás darab, és aki ezeket a sorokat is írja.

Számomra ez a kép felbecsülhetetlen értékkel bír, és szeretném hangsúlyozni, hogy csak azért válok meg tőle, mert emlékeimben örökké élni fog az álom, amit akkor láttam. 15 évig várt az emlékeimben, mire vászonra vitettem 2018-ban. Ez el nem vehető, meg nem másítható, és örök: akárcsak ez a darab. Hiszem, hogy ennek a festménynek küldetése van a világunkban. Talán nem az én szerepem, hogy ezt beteljesítse, de megteszem a részem benne. Hadd tegye hát a dolgát!

Csak komoly, erre spirituálisan érett embernek vagyok hajlandó eladni ezt a festményt.

Kérem ha érdeklődik, akkor írjon üzenetet (akár angolul is). A pandémia miatt az EU-n belüli szállítás akadályokba ütközhet; viszont Budapestre bármikor el tudom vinni a festményt.

Köszönöm a megértést és a bizalmat!

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételBudapest


Mások ezeket keresték még