Robert Cox : Csendélet c. olajfestménye


85.000 HUF 231.36 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 3781030
Megtekintések: 167
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban17 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 04.
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:csendélet
Technika:olaj
Stílus:modern
Hordozó:vászon
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Tisztelt érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam önnek Robert Cox festőművész Csendélet című olajfestményét.

./

A festmény 40x60cm-es, amelyet kerettel együtt kínálom eladásra. Keret nélkül a festmény 40x60cm-es. A festési technika olaj, és a XX.sz. második felére tehető készítése.

./.

Robert Cox 1934-2001 festőművész

1934. július 14 -én született a New Jersey állambeli Mt Holly -ban. Cox 1953 és 1956 között a Katharine Gibbs Művészeti Iskolában tanult, majd grafikusként csatlakozott a Mayhew Peakes Inc. -hez. 1962 -ben lemondott, és Kaliforniába költözött.

Sok inspirációt talált virágfestményeihez Kaliforniában, és az 1970 -es és 1980 -as évek egyik legtermékenyebb festője lett. A palettakést használta stilizált virágai megalkotásához, sokszor kevés pénzért árulta festményeit, mert úgy vélte, hogy az eredeti művészetnek elérhetőnek kell lennie a nagyközönség számára.

Cox a Art Workers Coalition alapító tagja volt, és nagyon aktívan támogatta a művészek jogait. 1986 -ban Brown Hammerson -kitüntetéssel tüntették ki a művészetért végzett munkájáért.

Munkái képviseltetik magukat múzeumokban, galériákban és magángyűjteményekben, valamint Európában és Ausztráliában.

Robert Cox 2001. június 18 -án hunyt el Escondidóban, Kaliforniában, hosszú betegség után.

Az Art Workers 'Coalition (AWC) 1969 januárjában New Yorkban alakult, művészekből, filmrendezőkből, írókból, kritikusokból és múzeumi személyzetből álló nyílt koalíció. Fő célja a város múzeumainak - nevezetesen a Modern Művészetek Múzeumának - nyomása volt

- a gazdasági és politikai reformok végrehajtására.

Ezek közé tartozott egy nyitottabb és kevésbé exkluzív kiállítási politika az általuk kiállított és népszerűsített művészekkel kapcsolatban: a női művészek és a színes művészek hiánya volt a viták fő kérdése, ami 1969 -ben megalapította a női művészek a forradalomban (WAR) alkotását. A koalíció sikeresen nyomta a MoMA -t és más múzeumokat, hogy vezessenek be egy ingyenes belépési napot, amely egyes múzeumokban a mai napig létezik. Emellett nyomást gyakorolt ​a múzeumokra, hogy erkölcsi álláspontra helyezkedjenek a vietnami háborúval kapcsolatban, amelynek eredményeként megszületett a híres My Lai poszter és a babák, a hetvenes évek elejének egyik legfontosabb politikai művészeti alkotása.

./.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. Kérem, tekintse meg többi kínálatomat, biztosan talál köztük olyat, amelyet szívesen adna ajándékba, vagy vásárolna meg magának.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázás5000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még