Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. Az eladó a 3986621 termékkód alatt újraindította a hirdetést.

Édesanyáknak való ajándék.Bíborfényben. In cardinal light The picture is certified. Tanúsítvánnyal.


25.000 HUF 76.62 USD Minimálárat még nem érte el.
Garancia: 30 nap  
Ajándék Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Aukció részletei
Licitek száma: 0 licit
Villámár: 58.000 HUF
Hátralévő idő: lejárt
Lejárat ideje: Ma, 00:26
Az eladó 3986621 termékkóddal újraindította a terméket.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. november 21.
Termékkód: 3839884
Megtekintések: 45
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

KarolyfiZsofia (120)  
Zala megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 12:17
Regisztráció: 2019. január 28.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Károlyfi Zsófia
Téma:absztrakt
Technika:vegyes technika
Stílus:absztrakt
Hordozó:karton
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

40x30cm.

Bíborfényben c. kép . Édesanyáknak való ajándék.
Képeimet folyamatosan átveszi egy galéria. https://galeriasavaria.hu/felhasznalo/tematikagaleria/termekek/?type=1&status=1

Itt még műtermi áron vásárolhat kedvére..A kép tanusítvánnyal rendelkezik.1952-ben született elismert művésztől nagyon jó befektetés vásárolni.Festményeim megtalálhatók magángyűjteményekben szinte minden kontinensen. Európán kívül Amerikában, Ausztráliában, Polinéziában, Szamoában (ahol 4 hónapot töltöttem).Közintézményekben, és 4 zalai templomban. Szigligeten 5 évig volt galériám.Elismeréseim: Árpád rend, Prima díj Szerepelek A NEMZETKÖZI MŰVÉSZADATBÁZISBAN, KORTÁRS MAGYAR MŰVÉSZETI LEXIKON I.–III. kieselbach.hu

In cardinal light A gift for mothers.The picture is certified.
It is a very good investment to buy from a renowned artist born in 1952. Her paintings can be found in private collections on almost every continent: besides Europe, as well as in America, Australia, Polynesia, Western Samoa (where she spent 4 months), furthermore in public institutions, and 4 churches in Zala county, Hungary. She had a gallery in Szigliget for 5 years.

Acknowledgments of Zsófia Károlyfi: Árpád Award, Prima Prize,
REGISTERED IN INTERNATIONAL ART DATABASE, CONTEMPORARY HUNGARIAN ART LEXICON I. – III. kieselbach.h

Kiállításaimon verset is szoktam kitenni, olvassa, aki kedveli.

Élj!

Beleragyogok ebbe a nagy összevisszaságba. Fölé növök és beleragyogok. Aranyat viszek korhadt faágra, a csalánt bíborra festem, a testem, lelkem ecsetként járja a táncot, szívem szaggatja a láncot. Élj, mert arra születtél! Sötét szemekbe beleragyogok.

A budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász műtermébe jártam 5 évig Somogyi József szobrászművész, rektor magántanulójaként. A művészi látásmódot is tőle tanultam.

Alkotásaimban ötvözöm a szobrászatot a festészettel, és igyekszem elkerülni a pontos ábrázolást. A téma csak kiindulópont, inspiráció, vázlat. Festés közben már elszakadok a valóságtól, és olyanra festem a képet, amilyennek én szeretem látni. Ettől lesz egyedi, mert az érzéseimet vetítem rá a képre. Legtöbb mű alapozása egy krémszerű fehér anyag, mellyel sok formát domborítok fel még a festés előtt. Erre jönnek rá a színek, árnyékok, és sok esetben fémfestékkel, polírozással vagy metálozással aranyozással fejezem be a művemet.

Több mint 130 önálló kiállításom volt országszerte és külföldön, melyek megnyitó műsorait is én hoztam létre: tárlatvezetés mellett vers, zene és táncműsor várta a közönséget.

Szinte minden témában festettem már, köztük számos portré, tájkép, csendélet mellett dombortechnikás fémezett aranyozott műveket, családi címereket, 4 stációt és oltárképeket.Túlnyomó részben pozitív témákat festek, mert azt érdemes erősíteni az életünkben.

Valószínű lehet úgy is festeni, hogy érzelmileg kívül maradunk, és csak ábrázolunk szépen, ahogy illik, én szenvedélyesen, szinte euforikus állapotban festettem képeimet, írtam verseimet.

Külföldi kiállításaim közül kiemelném az 1998-ban megrendezett Jénai Magyar Napokat, mely egy egész éven át tartó rendezvénysorozat volt, s ahol a magyar képzőművészetet ketten képviselthettük szobrászművész férjemmel, Palaics Gáborral. Kiállításunk négy hónapig volt látható, melyből több mint 30 mű kelt el.

1999-ben négy hónapos magán tanulmányutat tettem családommal a Nyugat-Szamoa szigeten. Népi ünnepi öltözékükben festettem meg a helyi lakosokat, s a csodálatos trópusi tájat, melyről vers és útinapló is született. Szamoán volt kiállításom is, néhány festményem még ma is megtalálható ott. Egy a Pasefika Inn honlapján is látható: http://www.pasefikainn.ws/

Ez az út nagy hatást gyakorolt munkásságomra, itt találtam igazán magamra.

2000-ben kézzel készített vizuális versesalbumomat az Operaházban mutattam be a kiállítás-megnyitómon. A látogatók nagy biztatására kiadásra került a kézírású kötet.

Szigligeten öt éven keresztül öt hónapos szezonális kiállításaim nagy sikert arattak, Évente 3-4000 belépő kelt el.

2006-ban Zalai Erdők meséi: Böszmerenghy Töhötöm címmel mesekönyvet adtunk ki, melyet lányommal, Palaics Eszterrel írtunk közösen.

2008-ban megfestettem A lélekút nyolc állomása című sorozatomat, melynek filozófiája mindannyiunk életének folyamatát tükrözi. Munkáimból három DVD összeállítás készült. 1.Úton 2.Szárnyaljatok 3. A lélekút nyolc állomása, melyet lányom készített. a Youtube-on megtalálható.

Jelenleg visszavonultan élek, regényt írok és festek.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételLovászi
Postázás2000 HUF


Mások ezeket keresték még