Dorsánszki Adrienn (1986-)a Magyar Képzőművészeti Egyetem egykori hallgatójának műve, olaj-papír


29.000 HUF 73.11 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. január 16.
Termékkód: 4062950
Megtekintések: 109
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

egyszer (1613)   
Somogy megye

Pozitív értékelések: 98.67%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:30
Regisztráció: 2013. március 09.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:absztrakt
Technika:olaj
Hordozó:papír
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

TEGYEN AJÁNLATOT!

Dorsánszky Adrienn (1986-) a Magyar Képzőművészeti Egyetem egykori hallgatójának műve, olaj-papír.

Mérete: 70 x 50 cm

A művész életrajza:

Dorsánszki Adrienn festőművész a performansz, oktatás, filozófia és összművészeti projektek területén egyaránt aktív alkotó.
2004 és 2005 között Helsinkiben, a Ressun Lukion, 2007-2012 között a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész mesterszakán, majd 2015-től az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen filozófiát tanult. 2016-tól a Magyar Képzőművészeti Egyetemen doktori képzésének hallgatója.
Már munkássága kezdetétől nagy hangsúlyt fektet a csoportos alkotói formákra is. Céljai között állandó jelleggel szerepel nem csak a közönség határainak feszegetése, hanem saját képességeinek új, addig ismeretlen területeken való kipróbálása is. Filozófiai érdeklődése gyakran eredményez társadalomkritikai alkotásokat, amit a Puding Próbája című, Erik Benjámin Rafaellel kivitelezett, 2017-es performansz és a Blank Newspaper című projekt is példáznak.
Művész-baráti kapcsolatai szerves részét képezik alkotófolyamatainak, Révész László Lászlóval és Christian Zillnerrel a 2016-os Ping Pong Planet performanszán és a szintén 2016-os Meantime című kiállításon is együtt dolgozott. Oktatóként 2012-ben artistákkal közösen készített Karkade Company című előadásával vett részt az újcirkusz mozgalmában.
Festőművészi tanulmányai hatására rutinos a szólói szerepekben is. A festészeti gyökereitől eltávolodva idővel inkább a színesceruzával alkotott képek (úgymint tereket életnagyságban megjelenítő, majd valós hátterek előtt lefotózott művei a Passage / Corridors 2014-es, vagy a részletgazdagságot tükröző 2011-es Small space in big című projektje) felé fordult. Szakterülete mellett szívesen kísérletezik új gondolatokkal is, így került sor 2016-ban Bartók zenéjének morze fordítására, vagy az ugyanabban az évben a Csodák Palotájában bemutatott Mars projektre, ami könnyedség és az anyag apró űrhajókba bújtatott paradoxonját hívatott vizsgálni.
Művészetét jellemzi, hogy a fizikális alkotás a folyamatnak csupán egy része, amit alapos elméleti kidolgozás előz meg. Filozófiai érdeklődését tükrözi, hogy projektjei mellé szívesen mellékel szöveges magyarázatot. Érdeklődése széleskörű, kiválasztott témái mindig a különböző műfajok összekapcsolódását eredményezik.


Kérem, ha ideje engedi, tekintse meg a többi termékem is. Lent a lap alján a kirakatban megtalálja, eladó összes terméke fülre kattintva. Egy csomagban több terméket tudok küldeni így postadíjat spórolhat.

A tárgyat személyesen is átveheti, vagy gondosan csomagolva küldöm.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKaposvár
Postázás1500 HUF


Mások ezeket keresték még