B.Tóth Edit-Túl a hídon


27.500 HUF 75.24 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 14.
Termékkód: 4800243
Megtekintések: 286
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

primavera17 (179)  
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Válaszadás: 100%-ban35 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 12:49
Regisztráció: 2011. április 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:tájkép
Technika:olaj
Hordozó:fa
Szignó:nem szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

B .Tóth Edit-Túl a hídon olajfestménye,Mérete 35x46 cm.

B.Tóth Edit Szegeden szerzett festészeti diplomát, mestere Winkler László volt. A művész az alföldi táj festője, alkotásai a plein air legnemesebb tradícióit őrzik. Olajképei a lassan tovatűnő múltat – a gémeskutat, a kerékvájta dűlőutat, a vakító fehérre meszelt tanyát, az érintetlen folyópartot – örökítik meg. Különleges pasztell színvilágát, könnyed ecsetkezelését egyaránt elismerően fogadja a szakma és a közönség.
Legújabban artisztikus aktpasztelleket is kiállít.
B.Tóth Edit festményei megtalálhatók Hollandiában, Németországban, Svájcban, Kanadában és az Amerikai Egyesült államokban is. Résztvevője a Veránkai Nemzetközi Alkotótelepnek, és számos más képzőművészeti alkotótábornak szerte az országban.

A művész fontosabb egyéni tárlatai az elmúlt másfél évből:
1998: Kecskemét, Szolnok. Nagysikerű önálló kiállítás – több mint 40 festménnyel – Franciaországban (Saint-Germain).
1999-ben egyéni tárlata volt Bécsben, Nagykőrösön, Kecskeméten és Kalocsán.

Bereczky Lóránd, a Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója B.Tóth Edit festőművész vadonatúj kollekcióját, ahol az alkotótól már megszokott plein air tájképek mellett zsánerképek, olajportrék és poszter méretű, pasztellkrétával rajzolt artisztikus aktok mutatkoztak be, nagyon színvonalasnak minősítette Kalocsán. "Nagyon kellemes, nagyon jó kiállításon egy felkészült művész vonultatja föl, hogy mit tud. Az anyag elég sokszínű ahhoz, hogy megállapíthassuk: B. Tóth Edit kompozíciós biztonsága mellett igazi építőeleme a kolorit. úgy dolgozik a színnel, hogy a színek egymásmellettisége jelenti a kontúrválasztást. Munkájában nem a rajzosság a döntő, hanem a meglévő, valóságos látványélményekből felépülő, színekkel újjávarázsolt világ". A Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója szerint a világot szerető, szép oldalát kereső, szépségét felmutatni kívánó művész képeit láthatja a közönség. "

B. Tóth Editnek van véleménye a világról, izgatják az ember és a természet problémái, izgatják a szakmai feladatok, izgatja az, hogy egy választott téma megfestése kapcsán el tudjon emelkedni a manuális készséggel visszaadható leírástól az Arany János-i gondolatig, nevezetesen: hogy nem a való, hanem annak az égi mása az, ami igazán szép".

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2000 HUF

Mások ezeket keresték még