Pillangók születése-Simeon Gonzales –90x65 cm


Most olcsóbb!

A leárazás ápr. 25. 22:00-ig tart.

195.000,- HUF
126.750 HUF 341.34 USD

Garancia: 30 nap  
Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 15.
Termékkód: 4874873
Megtekintések: 216
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

czinemax (171)  
Fejér megye

Válaszadás: 100%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 23:41
Regisztráció: 2015. január 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:absztrakt
Technika:akril
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Simeon Gonzales (1973) – Pillangók születése- dél amerikai művész

Simeon Gonzales (1973) –Nacimiento de Mariposas -Akril, vászon ,

Perui származású, USA-ban alkotó különleges festőművész.

Szignoval, certifikációval. Teljes méret 90 x65 cm cm KERET NÉLKÜL.

Keret csak illusztráció !

Simeón Gonzales Ayquipa egy aláírás, amely kivetíti magát a festői panorámába, az egyetemesség kék szárnyaival. Simeón Gonzáles Peruból, hazájából Dél -Európába, tele érdemekkel, kitüntetésekkel, érmekkel és oklevéllel.

Korai művészként legérzékenyebb korától kezdve csodálatos volt, most pedig, mint teljes alkotói gazdagságú ember, megszentelt művész, akit nem tartogatnak a legigényesebb és legmélyebb kritikák. Tehát ez a csodagyerek mára csodálatos ecsetművész lett. Néhány év alatt hosszú utat tett meg, kezdve az utcán, az élet igazi egyetemén, az utcákon és a tereken, ahol a bámészkodók csodálkozása alatt festett. Kinyitotta szemét az élet fényére és színére, és kilenc éves korában bemutatta első kiállítását.

Kisgyermekkora óta árva, árvaságából nyert vigasztalást, megkönnyebbülést, törekvést és szerelmet a festészetben, mint mondhatnánk, hogy a vér helyett a festék, a szín és a kromatizmus áramlik, mint egy patak az ereiben. A képzőművészeti intézetekben tanult, és úgy gondolta, hogy múzsája a Machu Picchu lenyűgöző és varázslatos építészete kell, hogy legyen, amely gyönyörű. És így vált a létfontosságú alkímiában a csodagyerekből csodálatos művész.

Műveiben kiemelkedik az erőteljes, biztonságos és harmonikus tónusok bővelkedő kromatizmusa. Szíve kezében gazdag, változatos és bőséges színpalettát hordoz, amelyből kifejező ecseteivel vetülékekben, textúrákban és keverékekben szállítja az olajat a vászonra, minőségekkel teli köteteket alkotva. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy a művész nem kitart és nem tartja vissza magát abban, amit rengeteget ért el. Éppen ellenkezőleg, nyugtalan, innovatív és merész Simeón Gonzáles azonnal felégeti az összes színpadot, és új művészi folyamatot szül a festőállvány oltárán. Cusco városában született, de egyetemessé vált. Csakúgy, mint Leonardo Da Vinci, Velásquez vagy Rubens nemcsak olasz és spanyol, flamand vagy belga festők voltak. Ők az emberiség egyetemes művészei. Simeón Gonzáles a művészi ihletés legjobb pillanatait éli, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy a jó művészet uralkodik és állandósítja magát az időben és a térben. A lokalizmusok az egyetemes művészet elől elzárt körök lehetnek. A Perui Kulturális Intézet hivatalos engedélyével festményei elhagyták hazájukat Európába, és most európai szemek és megfontolások elé kerülnek, ugyanúgy, mint más vásznak az Amerikai Egyesült Államokba, Kanadába és Malajzia, ahol munkája és aláírása szilárd tekintélynek örvend.

Málaga, Spanyolország.

G. FAUSTO

újságíró és művészeti kritika

Eredeti festmények gyűjteménye MMIART - Art Studio PERU - USA
Latin-amerikai művész több mint 30 éves művészettel,
egyéni kiállításokkal (Spanyolországban, Németországban, Hollandiában, Malajziában és más országokban) Országos és nemzetközi kollektív kiállításokon és jelentős versenyeken vesz részt, könyvek, stb katalógusok kiadása.
jelentős nemzetközi részvétel, biennálék, stb művészeti versenyek.

* Eredeti festmények és professzionális anyagok.
*Akril 100% pamut vászonra.
*Küldött csatolt COA, (eredeti igazolás) matricákkal VOID. eredeti aláírás és bélyegzők.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzékesfehérvár
Postázás3000 HUF
GLS - házhozszállítás3000 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül12000 HUF

Mások ezeket keresték még