Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Mujeres con Flores - XXL 150x120 cm - NŐK VIRÁGOKKAL - -Simeon Gonzales


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. ápr. 09. 14:26

Garancia: 60 nap  
Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 07.
Termékkód: 5620512
Megtekintések: 458
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 2 ajánlat
Eladó adatai

czinemax (170)  
Fejér megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:02
Regisztráció: 2015. január 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 60 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:emberek
Technika:akril
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Mujeres con Flores - XXL 150x120 cm - NŐK VIRÁGOKKAL - Akril, vászon.

-Simeon Gonzales Perui származású, USA-ban alkotó különleges festőművész.

Feszítőkeret nélkül csőben szállítva.Feszítőkeret + 30.000 Ft

Szignoval, certifikációval. Korszak2010-utáni

Simeón Gonzales Ayquipa egy aláírás, amely kivetíti magát a festői panorámába, az egyetemesség kék szárnyaival. Simeón Gonzáles Peruból, hazájából Dél -Európába, tele érdemekkel, kitüntetésekkel, érmekkel és oklevéllel.

Korai művészként legérzékenyebb korától kezdve csodálatos volt, most pedig, mint teljes alkotói gazdagságú ember, megszentelt művész, akit nem tartogatnak a legigényesebb és legmélyebb kritikák. Tehát ez a csodagyerek mára csodálatos ecsetművész lett. Néhány év alatt hosszú utat tett meg, kezdve az utcán, az élet igazi egyetemén, az utcákon és a tereken, ahol a bámészkodók csodálkozása alatt festett. Kinyitotta szemét az élet fényére és színére, és kilenc éves korában bemutatta első kiállítását.

Kisgyermekkora óta árva, árvaságából nyert vigasztalást, megkönnyebbülést, törekvést és szerelmet a festészetben, mint mondhatnánk, hogy a vér helyett a festék, a szín és a kromatizmus áramlik, mint egy patak az ereiben. A képzőművészeti intézetekben tanult, és úgy gondolta, hogy múzsája a Machu Picchu lenyűgöző és varázslatos építészete kell, hogy legyen, amely gyönyörű. És így vált a létfontosságú alkímiában a csodagyerekből csodálatos művész.

Műveiben kiemelkedik az erőteljes, biztonságos és harmonikus tónusok bővelkedő kromatizmusa. Szíve kezében gazdag, változatos és bőséges színpalettát hordoz, amelyből kifejező ecseteivel vetülékekben, textúrákban és keverékekben szállítja az olajat a vászonra, minőségekkel teli köteteket alkotva. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy a művész nem kitart és nem tartja vissza magát abban, amit rengeteget ért el. Éppen ellenkezőleg, nyugtalan, innovatív és merész Simeón Gonzáles azonnal felégeti az összes színpadot, és új művészi folyamatot szül a festőállvány oltárán. Cusco városában született, de egyetemessé vált. Csakúgy, mint Leonardo Da Vinci, Velásquez vagy Rubens nemcsak olasz és spanyol, flamand vagy belga festők voltak. Ők az emberiség egyetemes művészei. Simeón Gonzáles a művészi ihletés legjobb pillanatait éli, hiszen nem szabad elfelejtenünk, hogy a jó művészet uralkodik és állandósítja magát az időben és a térben. A lokalizmusok az egyetemes művészet elől elzárt körök lehetnek. A Perui Kulturális Intézet hivatalos engedélyével festményei elhagyták hazájukat Európába, és most európai szemek és megfontolások elé kerülnek, ugyanúgy, mint más vásznak az Amerikai Egyesült Államokba, Kanadába és Malajzia, ahol munkája és aláírása szilárd tekintélynek örvend.

Málaga, Spanyolország.

G. FAUSTO

újságíró és művészeti kritika

Garanciális feltételek

Garancia: 60 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzékesfehérvár
Postázás4500 HUF
DPD - házhozszállítás3500 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül12000 HUF

Mások ezeket keresték még