Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

4.31 ct Smaragd / Emerald


95.000 HUF 319.41 USD

+ Ingyenes szállítás
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. december 06.
Termékkód: 3086861
Megtekintések: 348
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

Gemster (46)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2021. április 09.
Regisztráció: 2020. július 27.
Forma:ovális
Szín:zöld
Felület:polírozott
Karát:2.00-4.99

4.31 ct Smaragd / Emerald 

11.9 x 9.4 x 5.4mm

Kiváló választás lehet egy gyakláncba,  vagy egy gyűrűbe.

Befektetésnek is jó.

Angyali kristályok – Smaragd

A tavasz az újjászületés, megfiatalodás és az új növekedésének időszaka, amit semmi sem fejez ki jobban, mint a smaragd kristály átható, intenzív zöld árnyalataival. Május születési köve a smaragd.

A smaragdnak már régóta jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak, tehát nem véletlen, hogy ez a kristály a leghatalmasabb gyógyító angyal Rafael választása.

A smaragd megerősítése: „Isteni intelligencia vezet életem minden aspektusában!”

A smaragd legalább 4000 éve nagyra becsült drágakő fantasztikus színe és misztikus tulajdonságai miatt. A Jelenések Könyvében a Biblia azt mondja, hogy Isten trónja smaragdból van. Az egyiptomi Toth legendás misztikus tudását smaragd táblákba vésték. A misztikus hagyományokban a smaragd kristály az örök forrás és halhatatlanság szimbóluma. Az Egyiptomiakról ismert, hogy smaragdba vésték az örök fiatalság szimbólumát és ezeket a talizmánokat a halottakkal együtt temették el. Egyiptomi smaragdot kb 2000 évvel Kleopátra születése előtt is bányásztak, azt mondják ez volt kedvenc drágaköve. Azt tartják, hogy a papi méltóságok melldíszének a smaragd az egyik drágaköve.

Az ókori Rómaiak termékenységet, újjászületést társítottak a smaragdhoz, Vénusznak az szépség és szerelem istennőjének ajánlották.

India méltóságos moguljai köztük Jahan Sah, aki a Taj Mahal építője is oly nagy becsben tartotta a smaragdot, hogy vallási szövegekben is feljegyezték és talizmánként viselték a követ.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázásingyenes szállítás


Mások ezeket keresték még