G2021.136 Orosháza és Vidéke T.és É. Szövetkezet 1944 - 60 pengő üzletrész Süle Kálmán Kiscsákó 1943


4.500 HUF 10.74 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. június 29.
Termékkód: 3707412
Megtekintések: 23
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

arwayantika (561)   
Békés megye

Válaszadás: 72%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:18
Regisztráció: 2016. május 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek


Licitáláshoz és vásárláshoz szükséges információ

A listázott tétel állapota: kép szerinti tartásban

Postaköltség: a posta.hu díjtáblázata szerint.

Postázás KÉTHETENTE. Általában a hét első vagy második napján postázom a küldeményeket (hétfő vagy kedd). Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön postacíme rendelkezésemre áll-e. Köszönöm.

Kifizetés: banki átutalással lehetséges, banki pénztári befizetés esetén a postaköltség 275 forinttal nő. Készpénzt sajnos nem tudok elfogadni.(személyes átvétel esetén is átutalással szükséges rendezni a kifizetést.)

BANKI PÉNZTÁRI BEFIZETÉS ESETÉN 275Ft extra költség terheli a vásárlót.

Átvétel: postai úton, személyesen a járvány ideje alatt nem lehet átvenni a tételeket.

Sima küldemény postázását csak pár olcsó tétel esetén tudom vállalni, előre leadott visszajelzés esetén, a sima küldeményekért felelősséget nem tudok vállalni.

Élő licit esetén 2 hétig összevárom a tételeket. Kérem, amikor befejezte a vásárlást írjon üzenetet. Általában az összevárást nagyon vásárlóbarátként kezelem, az előzetes egyeztetés hasznos és mindig szívesen veszem.

Garancia : 1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül (nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.


Kapcsolattartás : Az aukció befejezése után 0-2 órán belül általam írt automata galeriasavaria üzenetben megkapja a szükséges adatokat, ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem email-ben. Nehezen ér el mobil telefonon, csak ritkán használom. Adódó probléma esetén ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre, akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem, esetleg váratlanul elutaztam.Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.

Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok az e-mailekre.


A megvásárolt tételeket a vásárló által megadott postacímre számlázom (ha más címre kell kérem hogy küldje el e-mail-ben). Jogi személy és egyéni vállalkozó esetén kérem hogy az adószámát adja meg a számlázáshoz.

Kérdésére szívesen válaszolok.

Jó licitálást kívánok!

arwayantika


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás685 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova2750 HUF


Mások ezeket keresték még