Szerafinit gyógyító drágakő kabosonok


db x 9.500 HUF 25.82 USD
Elérhető: 4 db
Már elkelt: 1 db

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 14.
Termékkód: 3941204
Megtekintések: 178
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Bonitaa (763)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 97%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.3%
Utolsó belépés: Ma, 10:18
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:zöld
Felület:polírozott
Karát:10.00-

A szerafinit azok közé a kristályok, közé tartozik, amelyek kapcsolatot hoznak létre az angyalokkal; megnyitja a koronát, és a magasabb rendű korona csakrát. Támogat, hogy a szívünk parancsai szerint éljünk, gyengéden tisztítja a szív csakrát és megnyitja a szeretet előtt.
Kitűnő segítség, a testen kívüli utazások megtételéhez, s míg lelkünk odavan, oltalmazza a fizikai testet.

Véleményem szerint a szerafinit korunk egyik elsőrendű gyógyító köve. Egészen a legmagasabb gyógyítási szintig aktíválja az angyali kapcsolatokat. Továbbá a két fő energia csatorna dinamikus méregtelenítője – a női Idáé és a férfi Pingaláé – amelyen keresztül az energia felfelé áramlik a gerinc mentén. A jin-jang egyensúlyt és a szívcsakra stabilitását biztosítja, amely lehetővé teszi a szív- és koronacsakra összehangolását és a korona csakra megnyitását. Ez a tisztulási folyamat gyors eredményt hoz a régi stagnáló energiablokkok felodásában és így az új tiszta energia gyorsan tud a csakrarendszerbe és a spirituális gerincbe beintegrálódni.

Spirituálisan: a szerafinit energiája bájosan női természetű, és segíteni tud abban, hogy az Isteni Női tudatosságot nagyobb mértékben tapasztald meg. Azt javaslom, hogy meditálj egy szerafinit kővel és kérd, ezzel az energiával a kapcsolat felvételt. A legtöbben arról számolnak be, hogy női alakot látnak virágdíszbe burkolózva.

Mentálisan: eltávolítja a mentális testbe mélyen beépült gondolatmintákat, és kitűnően segíti az eltévedt embereket akik úgy érzik kicsúszott a lábuk alól a talaj.

Pszichésen: a szerafinit a szív csakra finomabb energiaszintjein fejti ki hatását, finomítja kapcsolatunkat az univerzum angyali erőivel.

Érzelmileg: segít a negatív érzelmektől megszabadulni. Különösen hasznos párkapcsolati viharok idején, mivel segít megérteni, melyek saját érzéseink és melyeket vetítették ki ránk. Enyhíti az elkülönülés és elhagyatottság kellemetlen érzését.

Fizikailag: a vér tisztítása által gyógyulást hoz a test minden szintjén. Ellazítja a vállakat és a mellkas felső részét, mely jobb tüdőfunkció révén növeli a vér oxigénszintjét.

Mágikusan: a zöld növekedést, tisztaságot, természetet, tágulást, szabadságot és harmoniát szimbolizál. A szerafinit lágyan serkenti a növekedést, támogatja a szeretetet és barátságot. Feloldja a a tér és idő határait, megkönnyíti a tisztánlátó képességek feltárását. A szerafinit ideális társ a szabadtéri meditáláshoz, mágikussága által segít azt érezni, hogy jó élni. Segít küszködés nélkül sikert elérni azáltal, hogy harmonizálja a szív vágyait a lélek megvilágosodásának valódi vágyával.

Elhelyezés: katalizátorként gyógyít minden régóta fennálló rossz fizikai állapotot. Helyezzük a szívcsakrára vagy viseljük hosszabb ideig medálként a legjobb eredmény érdekében.


Zöld kvarc amely harmóniát, egyensúlyt és érzelmi stabilitást nyújt. Gyorsan össze tud kapcsolni az magas rendű gyógyító angyalok energiáival.


Segíti azokat akik nem szeretnek fizikai testben élni. A föld angyalainak ajándékát adja, amely által lehorgonyozható fizikai síkra az angyali energia.


Erősíti az életkedvet, az élni akarást.


Erősíti és gyógyítja a szívet, az immunrendszert, segíti a sejtek regenerálódását.


Szívcsakrárá téve nagy hatású gyógyító.

Az angyali energiákkal gyógyítóknak különösen ajánlott.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF

Mások ezeket keresték még