Pietersit rög 8cm x 5cm


28.500 HUF 82.15 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. augusztus 10.
Termékkód: 4455739
Megtekintések: 189
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Anitabonita (630)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 98.17%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:05
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

A pietersit drágakő a namíbiai Windhoekból származik.

Nevét felfedezőjéről Sidney Pieters ásványkereskedőről kapta, aki 1962-ben fedezte fel Namíbiában. Afrikai lelőhelye mellet még Kínából, Huan tartományból került elő nagyobb mennyiség a ’90-es években. Az itt bányászott példányokban jellemzően több az aranyos-barnás szín. Mr. Pieters egy meglehetősen kicsi és nehéz, fehér mészkővel borított követ talált. Mivel nem látta, mi volt a kőben, visszabitte a Windhoek-i laboratóriumába, ahol feltárás során felfedezte a kő gyönyörű kék és aranybarna színű mintáit, amelyet később magáról nevezett el. A Nagy-Britanniai ásványi nyilvántartásba regisztrálta a követ, ami 1964-ben Pietersitként jelent meg.

A pietersit gyógyhatása

Különleges megjelenése, festményszerű mintázata és ritkasága miatt az ékszeriparban nagyon kedvelt ásvány. Az ezoterikus és spirituális tanok hívei viharkőnek is nevezik, mert különleges energiákat sugároz. Mintha a vihar energiáját hordozná magában, azonban ez nem azt jelenti, hogy ennyire félelmetesen erős. A pietersit leírhatatlan, mélyről jövő nyugalmat sugároz, melynek segítségével akár a legnagyobb "viharokban" is meg tudjuk őrizni az egyensúlyunkat. A kékes-aranyos színű példányok mintázata is tükrözik a vihar szépségét, a borult mélykék égboltot és az aranyszínű villámok ragyogását. Ahogy a vihar múltán csend és nyugodtság jön, a pietersit hasonlóan hoz békét és megtisztulást lelkedbe. Ugyanis ez a csodás ásvány segít megérteni és feloldani az érzelmi blokkokat benned. Elfojtott érzelmeid felszabadításával derűt és kiegyensúlyozottságot hoz az életedbe és rátalálhatsz önmagadra. A pietersitről azt tartják, hogy birtokában van a mennyei birodalom kapuját nyitó „kulcsoknak”, ami azt jelenti, hogy összekapcsolja a lelki birodalmat a mindennapi életünkkel. Ezáltal pedig segít megtalálni a tökéletes lelki egyensúlyhoz vezető utat. Rezgései erőt adnak ahhoz, hogy kiaknázd a saját erőd, a tehetséged és kreativitásod. Lelki gyógyítók előszeretettel használják a pietersitet energiájuk forrásaként, mint egy kis spirituális akkumulátort. A látomások kövének is szokták nevezni, akik asztrális utazásokhoz használják, ugyanis serkentően hat a harmadik szemre, fejleszti a spirituális látomásokat és megérzéseket. Nagyon hasznos társ azoknak is, akik még csak ismerkednek az előző életek felderítésével. Segíti a benned rejlő mester energiák, kiaknázatlan képességek és erőforrások, lágy felszínre hozásában is. Erősíti az összetartozás tudatot. A megvilágosodást kereső úton is segítségedre van. A pietersit megtanít arra, hogy mindig a magad igazát kövesd, és arra is, hogy felismerd az igazságot és a hamisságot is. Támogat abban, hogy kimondj számodra nehezen kifejezhető érzéseket és gondolatokat. Tisztítja és energiával tölti fel tested meridiánjait. Elősegíti a spirituális fejlődésed, a jelen pillanatban maradásod és erősíti a biztonságérzeted. A pietersit arra emlékeztet minket, hogy mindannyian szellemi lények vagyunk, akik emberi testben járjuk utunkat a Földön.


Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF


Mások ezeket keresték még