Eredeti tekintélyes afrikai sugilit obeliszk !


18.000 HUF 49.34 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 14.
Termékkód: 4699814
Megtekintések: 57
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Bonitaa (747)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.3%
Utolsó belépés: Ma, 15:25
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Jelenleg a sugilit a legnehezebben beszerezhető ásvany.

gyakorlatilag bezártak az utolsó sugilit bányát is. ( Del Afrika) ez a darab onnan szarmazik..

a Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: lila Átlászóság: áttetsző, átlászatlan

Porszín: fehér Mohs-keménység: 6-6,5 Sűrűség: 2,76-2,8 Képlet: NaKLi2(FeMnAl)2(Si12O30) Ásványtanilag: ásványi anyagban gazdag gyűrűszilikát Kristályszerkezet: hexagonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: India, Dél-Afrika

Nyugati csillagjegy: Szűz Kínai csillagjegy: Kakas Elem: föld (A hagyományos értelemben vett horoszkóp jegy alá sorolásnak nincs értelme, az én véleményem szerint, hogy miért? Kérlek olvasd el a róla szóló oldalt: Itt)

Nagyon erős fájdalomcsillapító. Jó az idegi panaszokra, legaszténiára, motorikus zavarokra.

A sugilit minden csakrába kapcsolódik. Segítségével minden, ami gátol, ami nyűg nekem feloldozhatom. Megértések sorozatával kivezet abból az állapotból, amiben vagyok, ha akarom. Segít megtalálni a célt, és az útralépni, haladni rajta, és megérkezni. A minőségben partner, annyira, hogy ha kitűztem a célt, eldöntöttem milyen minőségben (érzelem) akarom megélni, akkor fogja a kezem és az úton előttem világít. Az ő fényében minden érthető és világos. Nekem csak haladni kell! (Itt átadok neked egy lélegző gyakorlatot, ami ezt a folyamatot meggyorsítja, együtt a kővel gyors eredményt érthetsz el. Ezt a gyakorlatot a bennem Élő Isten adta át, mert gyorsítani, haladni akartam. Tehát: kényelmesen elhelyezkedsz egy széken, úgy, hogy talpaid a földön legyenek. Egyszerűen elkezded figyelni a lélegzetedet, de amikor belélegzel a figyelmed a fejed tetején legyen és lásd, hogy a fejed tetején arany fény áramlik be. A levegő kifújásakor pedig a talpaidra összpontosíts.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF

Mások ezeket keresték még