D195310 Réczi László birkózó autográf aláírása kartonon újságból kivágott fotó al. Kiskunfélegyháza


2.000 HUF 5.38 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 13.
Termékkód: 5034261
Megtekintések: 289
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

arwayantika (1299)  
Békés megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 03:55
Regisztráció: 2016. május 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek


D195310 Réczi László birkózó autográf aláírása kartonon újságból kivágott fotó alatt, Kiskunfélegyháza

Réczi László 1947. július 14-én született Kiskunfélegyházán. A Kiskunfélegyházi Vasas birkózójaként és a magyar válogatott tagjaként számos világeseményt megjárt. 1973 és 1977 közötti "bronzkorszaka" idején világ- (1973, 1974, 1975) és Európa-bajnoki (1977) bronzérmeket, illetve az 1976-os montréali olimpián légsúlyú kötöttfogású birkózásban szintén egy bronzérmet szerzett. 1977-ben Göteborgban világbajnok lett ugyanebben a versenyszámban. Visszavonulása után ügyvédként helyezkedett el. Jelenleg is Kiskunfélegyházán él.

Licitáláshoz és vásárláshoz szükséges információ

A listázott tétel állapota: kép szerinti tartásban

KATA-s egyéni vállalkozás, kizárólag magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani.

Postaköltség: a posta.hu díjtáblázata szerint.

Postázás HETENTE egyszer. Általában a hét első vagy második napján postázom a küldeményeket hétfő vagy kedd). Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön postacíme rendelkezésemre áll-e. Köszönöm.

Kifizetés: banki átutalással lehetséges, banki pénztári befizetés esetén a postaköltség 350 forinttal nő. Készpénzt sajnos nem tudok elfogadni.(esetleges személyes átvétel esetén is átutalással szükséges rendezni a kifizetést.)

BANKI PÉNZTÁRI BEFIZETÉS ESETÉN 350 Ft extra költség terheli a vásárlót.

Átvétel: postai úton.

Sima küldemény postázását csak pár olcsó tétel esetén tudom vállalni, előre leadott visszajelzés esetén, a sima küldeményekért felelősséget nem tudok vállalni.

Élő licit esetén 2 hétig összevárom a tételeket. Kérem, amikor befejezte a vásárlást írjon üzenetet. Általában az összevárást nagyon vásárlóbarátként kezelem, az előzetes egyeztetés hasznos és mindig szívesen veszem.

Garancia : 1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül, viszont nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.


Kapcsolattartás : Az aukció befejezése után 0-2 órán belül általam írt automata galeriasavaria üzenetben megkapja a szükséges adatokat, ha nem érkeznek meg az adatok kérem szépen hogy jelezze. Ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem galeriasavaria üzenetben vagy email-ben. Nehezen ér el mobil telefonon mivel csak ritkán használom. Adódó probléma esetén, ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre, akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem, esetleg váratlanul elutaztam. Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.

Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok a galeriasavaria üzenetekre és e-mailekre.


A megvásárolt tételeket a vásárló által megadott postacímre számlázom ha más címre kell küldeni, kérem hogy küldje el e-mail-ben). KATA-s egyéni vállalkozó vagyok 2023 május 1-től. Nem tudok kiállítani számlát csak magánszemély részére.

Kérdésére szívesen válaszolok.

Jó licitálást kívánok!

arwayantika


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás795 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova2750 HUF

Mások ezeket keresték még