Tihanyi János Lajos : Strand


34.000 HUF 86.56 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. június 25.
Termékkód: 1807920
Megtekintések: 243
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

regifestmenyek (83)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:48
Regisztráció: 2017. augusztus 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:életkép
Eredetiség:eredeti
FK0772

Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.A kép mérete: 30 x 41
Készült: Lavírozott tus, Papír
A kép Tihanyi János Lajos (1892, 1957, Pécs, Kiskunhalas) alkotása.
Jelezve Balra középen "Tihanyi János Lajos"
A festmény jó állapotban van. Keret: ÉpMagyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő és grafikus. Az I. Világháború kitörésekor a szerbiai megszállott területek kormányzóságához került, és impresszionista munkáiból 1917-ben Belgrádban, 1918-ban pedig Lembergben rendezett kollektív kiállítást. A világháborút követően Budapesten Iványi-Grünwald Bélánál és Réti Istvánnál elölről kezdte tanulmányait, utána a Magyar Képzőművészeti Főiskolán Olgyai Viktor grafikai osztályát látogatta. Legutóbb Patkó Károly művészete gyakorolt rá nagy hatást. 1925-ben gyűjteményes bemutatót rendezett a Nemzeti Szalonban, 1927-ben pedig az Ernst Múzeumban. Főleg tájképeket festett (Lágymányos, Duna parti falu, Pomázi részlet, Erdőrészlet), de kerültek ki ecsetje alól életképek is. Számos grafikai művet készített. Két festménye a Magyar Nemzeti Galéria tulajdonát képezi. (Éber, Uj Idők Lexikona, ML)Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő és grafikus. 1917-ben Belgrádban, 1918-ban Lembergben rendezett koll. kiállítást. Az I. világháborút követően Budapesten Iványi-Grünwald Bélánál és Réti Istvánnál képezte magát, utána a Képzőművészeti Főiskolán Olgyai Viktor grafikai osztályát látogatta. Legutóbb Patkó Károly művészete volt rá hatással. 1925-ben gyűjteményes tárlatot rendezett a Nemzeti Szalonban, 1927-ben az Ernst Múzeumban. Főleg tájképeket festett (Éber)Magyar festők és grafikusok adattára
Festő, grafikus. Patkó Károly művészetével rokon szellemű képeket festett. 1917-ben az Ernst Múzeumban, 1925 őszén a Nemzeti Szalonban rendezett gyűjteményes kiállítást. - MKMűvészeti lexikon I-IV.
Festő, grafikus. 1917-ben Belgrádban, 1918-ban Lembergben rendezett harctéri képeiből kiállítást. Az I. világháború után Bp.-en Iványi Grünwald Bélánál és Réti Istvánnál kezdte festészeti tanulmányait, majd a Képzőművészeti Főiskolán Olgyai Viktor grafikai osztályát látogatta. Később Patkó Károly művészete hatott rá. 1927-ben gyűjt. kiállítása volt a Nemzeti Szalonban. Főleg tájképeket festett (Lágymányos, Dunaparti falu, Nemz. Gal.).Művészeti lexikon I-II.
Festő és grafikus. A világháború kitörésekor a szerbiai megszállott területek kormányzóságához került s impresszionista képeiből 1917. Belgrádban, 1918. pedig Lembergben rendezett koll. kiállítást. A háború után Budapesten Iványi Grünwald Bélánál és Réti Istvánnál elöről kezdte tanulmányait, majd a képzőműv. főiskolán Olgyai V. graf. osztályát látogatta. Legutóbb Patkó Károly volt reá hatással. 1925 őszén gyüjt. kiállítást rendezett a Nemzeti Szalónban. 1917. az Ernst-múzeumban. Főleg tájképeket fest.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás3100 HUF


Mások ezeket keresték még