0Z142 Zajácz Tamás bőrdíszmű falikép 24,5x18,5 cm


23.000 HUF 62.06 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 26.
Termékkód: 2830674
Megtekintések: 135
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

regitargyaim (4801)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 08:24
Regisztráció: 2012. november 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre örökös pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Jelzett, szép állapotú, iparművészeti bőrdíszmű, falikép. Hátoldalán bélyegző: ZAJÁCZ TAMÁS BŐRMŰVES LENINVÁROS

Szélesség: 18.5 cm
Magasság: 24.5 cm
Súly: 0.41 kg

 

Zajácz Tamás 1952-ben született Nyíregyházán, Sárospatakon nőtt fel, Miskolcon érettségizett. A bőrművességgel főiskolai tanulmányai alatt ismerkedett meg. Egyedi bőrmegmunkálási eljárására az Országos Találmányi Hivatal szabadalmi oltalmat adott. Ebből a tevékenységéből új kifejezések születtek és honosodtak meg: a BŐRKÉP, a TESTPLASZTIKA, a BŐRFESTMÉNY és a BŐRPORTRÉ.

1980 óta rendszeresen kiállít hazai és külföldi galériákban, részt vesz nemzetközi képző- és iparművészeti bemutatókon. Alkotásai megtalálhatóak középületekben, szállodákban, üzlet- és irodaházakban. Tiszaújvárosban él és dolgozik. Vezetésével itt működik a Bőr-Art Bőrművészeti Kft. és az Ártér Galéria, melyben legújabb alkotásait mutatja be. Munkásságát Tiszaújváros képviselő testülete Pro Urbe címmel ismerte el. 2006-ban a debreceni Holló Alapítvány Holló László díjjal tűntette ki. 2013-ban B.-A.-Z. megyében Prima Díjas Képzőművész kitüntető címet kapott.

A nevével fémjelzett itthon és külföldön egyedülálló bőrmegmunkálási technológiát a 70-es években kezdte el kikísérletezni. A kiindulás a spanyolországi Cordoba városának évszázados viaszt alkalmazó eljárása volt, ezt fejlesztette tovább korunk anyagait felhasználva. Az eredmény egy különleges ragasztó lett, mely előbb plasztikussá, könnyen alakíthatóvá teszi a speciálisan előkészített és kiválasztott bőrt, majd stabilizálja, merevíti a kész formát. Így jön létre a BŐRKÉP. Első témáit a természetből merítette a faágak változatos finom formáit alakította át bőrplasztikává, majd a női test szépségét örökítette meg e sajátos technológiával. Legújabb újításával fotokémiai úton fényképeket tud átültetni a bőr pórusai közé, majd kézzel ad hozzá egyedi formát és struktúrát, így készül a bőrportré.

„A bőr egy idős az emberiséggel, hiszen előbb fedte az ember állatbőrrel a testét, mint textillel, előbb írtunk bőrre, mint papírra és a modern mai tárgyaink között még mindig megbecsült nemes anyag a bőr, legyen az nyereg, cipő, kabát, táska vagy BŐRKÉP lakásunk falain.”

Forrás: zajacz.hu

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
MPL - csomagautomata1650 HUF
MPL - házhozszállítás1800 HUF
PostaPont1650 HUF

Mások ezeket keresték még