FK/023 - Robert Julius Beyschlag – /Frühlingsblüthen/ Tavaszi virágok című rézkarca


20.000 HUF 54.80 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 22.
Termékkód: 3438353
Megtekintések: 115
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Hellboy1 (1405)  
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:59
Regisztráció: 2019. augusztus 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:emberek
Hordozó:papír
Stílus:biedermeier
Kor:1900-1949
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

Eladásra kínálom Robert Julius Beyschlag (1838-1903) festőművész, grafikus akvarellje nyomán készült színezett rézkarcot, amelynek témája egy anya gyermekkel a virágzó fa előtt. A kép eredetije 1893-ban készült. Különleges szépségű rézkarc bájos, idilli hangulatot áraszt. A festő szignója a rézkarcban, annak bal alsó részén található. A rézkarc hozzáillő, kedves keretben van üveg mögött, ami tökéletes vintage hangulatot biztosít a falon, vagy ahol helyet kap. A karton valamikor össze volt hajtva, de ez nem feltűnő, a vizuális értékéből nem von le semmit. Azonnal falra akasztható állapotban!

Téma: Tavaszi virágok

Technika: színezett rézkarc

Hordozó: karton

Kora: XIX. sz. vége (az eredeti mű – 1893)

Szignó: a képben

Keret: ezüst hullámos fekete keret, üveggel

Méret: 36,5 x 29 cm (keret nélkül)

Állapot: korának megfelelő

A postázás a vevő igényével egyeztetve a mindenkor aktuális díjak szerint történik, kizárólag előre utalást követően, gondosan csomagolva.

Kérem, hogyha még van kérdése a termékről, akkor lehetőleg annak megvásárlása előtt és ne utána kérdezzen.


Amennyiben komolyan érdekli az alkotás, kérem bátran tegyen ajánlatot!


Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!

Néhány gondolat a művészről:

Robert Julius Beyschlag (1838, Nördlingen – 1903. München) német festő, aki tudós és művész családba született. A Müncheni Képzőművészeti Akadémián kezdte a tanulmányait Philipp Foltz vezetésével, majd Párizsban és Olaszországban végezte művészi tanulmányait. A müncheni iskola jeles képviselője. Beyschlagot a biedermeier és a korai festészet közötti átmenet mesterének tartják. Elsősorban lírai képeket festett, „Frauenlob” címmel Beyschlag létrehozta a gyönyörű, különböző évszázadokat képviselő női fejek nemzetközi gyűjteményét. Az akkori hagyományos irányzat receptje szerint Beyschlag freskót festett a Bajor Nemzeti Múzeum galériájában. Ezt követően folytatta a családi jelenetek festését, amellyel tovább növelte a rajongó táborát.

Legismeretesebb művei: Faust és Margit; Vasárnap reggel; Psyche Iphigenia; Húsvéti séta; Középkori szerelmes pár a fa alatt; Középkori nászmenet; Orpheus és Eurydice. Idilljei mindig bájosak, de a mitikus és modern nőalakjai a maguk édes ábrándozásában nagyon hasonlítanak egymásra. Sok festményt festett az ókor témáival és a germán mitológia szereplőivel és amikor a modern alakokat festett, azokat rendszerint középkori ruhákban ábrázolta. Legismertebb művei 1870-től datálhatók.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyula
Egyéb1000 - 3000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még