Vidai Brenner Nándor (1903-?) KURUCZ JÁRÁS


9.900 HUF 27.14 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 11.
Termékkód: 4759998
Megtekintések: 78
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

sandiantik (2378)   
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 73%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.62%
Utolsó belépés: Ma, 09:32
Regisztráció: 2019. február 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:életkép
Hordozó:papír
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

AUKCIÓ LEÍRÁSA:

Rézkarc - karton , kelezve jobbra lent , keret nélkül , kép m: 22 x 22.5 cm Karton m.: 37 x 49.5 cm

AKÁR EREDETISÉGIGAZOLÁSSAL !
A KÖVETKEZŐK SZERINT :

A FESTMÉNY EREDETISÉGÉRE CÉGÜNK TELJES KÖRŰ GARANCIÁT VÁLLAL ! + SZOLGÁLTATÁSUNK , A MEGVÁSÁROLT MŰALKOTÁSRÓL CÉGÜNK OKLEVELES FESTMÉNYBECSÜS TAGJA FÉNYKÉPES EREDET IGAZOLÁST ÁLLÍT KI , MINŐSÉGI GRAFIKAI MEGOLDÁSSAL , MELY DOKUMENTUMRA ÖRÖK GARANCIÁT VÁLLALUNK , MINT EREDETISÉGI IGAZOLÁS ! A DOKUMENTUM TARTALMAZZA A FESTŐ NEVÉT , A SZÜLETÉSI ÉS ELHUNYTÁNAK NAPJÁT , A FESTMÉNY / GRAFIKA TECHNIKÁJÁT , HORDOZÓT ÉS MÉRETÉT + A FESTMÉNY BECSÜS NEVÉT ÉS ALÁÍRÁSÁT , EGYBEN A CÉGES LOGÓVAL ! ( egyéb dokumentum szövegezést itt nem közölnénk )

30.000 FORINTOS VÁSÁRLÁS ESETÉN AUTOMATIKUSAN JÁR A DOKUMENTUM A MEGVÁSÁROLT TÉTELHEZ , AMENNYIBEN EZT IGÉNYLIK ILL. JELZIK SZÁMUNKRA A VÁSÁRLÁSNÁL !

30.000 FTOS VÁSÁRLÁS ALATT A DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA + 2000 FT

( AZ EREDETIGAZOLÁST CSAK JEGYZETT BEAZONOSÍTHATÓ(-TOTT) FESTŐK - GRAFIKUSOK , FESTMÉNYEI GRAFIKÁI ESETÉN TUDJUK KIÁLLÍTANI )


...TÖBB SZÁZ SANDIANTIK TÉTEL KÖZÖTT , KVALITÁSOS ALKOTÁSOK , ÉRTÉKES MŰTÁRGYAKAT TALÁL ... MELYEK A LEGTÖBB ESETBEN ALKUDHATÓ ÁRAT KAPTAK ! TEGYEN BÁTRAN AJÁNLATOT !

VÁSÁROLJON SZAKÉRTŐKTŐL ... CÉGÜNK TULAJDONOSAI OKLEVELES FESTMÉNY - ÉKSZER- DRÁGAKŐ - MŰTÁRGY BECSÜSÖK !

MÁR KÜLFÖLDRE IS ... EURÓPÁN BELÜL , AKÁR 2000 FT-TÓL KÜLDÜNK CSOMAGOT ! ÉRDEKLŐDJÖN ÜZENETBEN AZ AKTUÁLIS KÜLFÖLDI CSOMAG FELADÁSI DÍJÁRÓL ! MEGLEPŐEN OLCSÓ !

KATTINTSON A KÉPRE , ÍGY RÉSZLETESEBB KÉPET KAP AZ ÁLLAPOTÁRÓL!

/ A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT , egy hónap GARANCIÁVAL AZ AUKCIÓ LEÍRÁSÁNAK ÉS FOTÓINAK MEGFELELŐEN ! /

RAKTÁROZNI SOKÁIG NEM TUDOM A TÉTELEKET , 1 HÓNAPON BELLÜL KÉREM VEGYÉK ÁT AZ AUKCIÓN MEGNYERT TÁRGYAKAT , CSAK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJANAK VÁSÁROLJANAK ! 1HÓNAP UTÁN MÁR NEM TUDOM TOVÁBB TÁROLNI !

...

Utalt vagy küldött pénz beérkezése után szállítótól is függ, de általában 2-5 munkanap a kiszállítás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :

ÜZLETÜNKBEN Százhalombattán , NYITVATARTÁS SZERINT ( KEDDTŐL - SZOMBATIG ) ! Budapesttől csupán kényelmes fél órányi autó út ! Tömegközlekedéssel kb 40-50 perc , Buszmegálló és vasút 1-2 percre van gyalogosan az üzlettől !

FONTOS , HOGY MIELŐTT A TÉTEL(EKET) SZEMÉLYESEN ÁTVENNÉ ÜZLETÜNKBEN , LEGALÁBB 1 NAPPAL ELŐTTE ÍRJA MEG E-MAILBEN VAGY TELEFONON JELEZZE , MERT RAKTÁRUNKBÓL TALÁLKOZÁSUNKIG KI KELL GYŰJTENÜNK A TÁRGYAKAT ! NAGYON FONTOS !

Természetesen a terméknél bejelölt csomagküldési opciók is élnek !

Személyes átvétel ingyenes, az adott helyszínen és időpontban !




GALÉRIA SAVARIÁS TÉTELEIM KÖZÖTT IS VAN MIT LÁTNI ... FOLYAMATOSAN TÖLTÜNK FEL SOK ESETBEN KVALITÁSOS RITKA MŰALKOTÁSOKAT , VAGY AKÁR KISEBB ÉRTÉKŰ DE JÓ POFA RÉGISÉGEKET ... DE " MÁSHOL " ÉS ÜZLETÜNKBEN MÉG TÖBB KINCS VAN :) ! ... ÍGY ÉRDEMES SZEMÉLYESEN ÁTVENNI A MEGNYERT CUCCOKAT :) : keressen minket :

SANDIANTIK - MINDEN AMI KICSIT VAGY NAGYON RÉGI !

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzázhalombatta
Postázás1390 HUF

Mások ezeket keresték még