Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Matisse Nu Bleu II. - Silvio Zamorani szeriografia 1989.


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2023. nov. 01. 10:05

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 19.
Termékkód: 5269152
Megtekintések: 93
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

roseglass (35)   
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:28
Regisztráció: 2020. március 16.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:akt
Hordozó:papír
Stílus:modern
Kor:1970-1989
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:korai reprodukció

Henri Matisse szerigráfia Verve Nu Bleu II

1989 Silvio Zamorani

Hatalmas méret 117x101 cm + keret.

Hozzáillő kék-ezüst fa keret, víztiszta akril lappal.

A kép fényképezése lehetetlen küldetésnek tűnt a tükröződések miatt.

Saccarelli Studio Walter Benjamin. Ez a nyomat 1989-ben készült, Silvio Zamorani Stúdió Walter Benjamin olasz szerigráfusa.

A művészről :Henri-Émile-Benoît Matisse-Benoît Matisse (francia kiejtés]; 1869. december 31. – 1954. november 3.) francia művész, aki színhasználatáról, valamint folyékony és eredeti rajzolói képességéről ismert. Rajzoló, nyomdász és szobrász volt, de elsősorban festőként ismert. Matisse-t Picasso és Marcel Duchamp mellett annak a három művésznek az egyikekénttartják számon, akik segítettek meghatározni a plasztikai művészetek forradalmi fejlődését a 20. század kezdő évtizedeiben, felelősek a festészet és szobrászat jelentős fejlődéséért. A színek és rajzok kifejező nyelvének elsajátítása, több mint fél évszázadot felölelő alkotáson mutatták be, és a modern művészet vezető alakjaként ismerték el. Erről a nyomatról: 1950 és 1954 között, halálának évében Matisse rendkívül innovatív, élénk színű gouache papírvágást készített -kimenetek. A Kék aktok Henri Matisse gouache découpée-sorozatára utalnak, amelyet 1952-ben készítettek. Ezek ülő vagy álló női aktokat ábrázolnak, és Matisse utolsó munkái közé tartoznak bármilyen médiumban. Az 1940-es évek elején és közepén Matisse rossz egészségi állapotban volt. Ülő vagy álló női aktokat ábrázolnak, és Matisse utolsó munkái közé tartoznak bármilyen médiumban. Az 1940-es évek elején és közepén Matisse rossz egészségi állapotban volt. Ülő vagy álló női aktokat ábrázolnak, és Matisse utolsó munkái közé tartoznak bármilyen médiumban. Az 1940-es évek elején és közepén Matisse rossz egészségi állapotban volt. Ülő vagy álló női aktokat ábrázolnak, és Matisse utolsó munkái közé tartoznak bármilyen médiumban. Az 1940-es évek elején és közepén Matisse rossz egészségi állapotban volt. Végül 1950-re felhagyott a festéssel, papírkivágásai javára. A Kék aktok Matisse kivágásként ismert utolsó munkáinak egyik fő sorozata. 1953-ban elhatározták, hogy ezeket a műveket litográfiákként értelmezik újra. Matisse személyesen irányította és felügyelte az első húzásokat 1954-ben, a neves párizsi Mourlot Freres litográfussal együttműködve. A munkákat csak 1958-ban adták ki, körülbelül négy évvel Matisse halála után. (Google fordítás )

Jelen mű 1989- ben készült, rendkívül kis példányban.

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest III.
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még