Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.
Töltse fel kézműves termékeit!

Eredeti rubin zoizit gyönyörű nyaklánc (8mm)


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. febr. 17. 16:23

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 3544240
Megtekintések: 1061
Megfigyelők: 6
Eladó adatai

szeva22 (109)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 12:14
Regisztráció: 2018. október 21.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:rubin
Nem:női
Állapot:hibátlan

Eladó a képen látható, gyönyörű rubin-zoizit gyöngyökből készült nyaklánc. A nyaklánc hossza delfinkapoccsal: 48,5cm. Szemek mérete: 8mm. Mértén tudok változtatni. Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. prananadi).

A zöld színű kőzetben fekete mákszerű amfibolit ásványok is vannak, de amitől igazán népszerű lett, az benne néhol fellelhető, átlátszatlan, világos vagy élénkpiros rubin: ez utóbbi változata a legkeresettebb. Fizikai hatása lenyűgöző: erősíti az immunrendszert, segíti a sejtek regenerálódását, hatásos gyulladásgátló és jótékonyan hat a női és férfi nemiszervek működésére - így a potenciára és a termékenységre is. Méregteleníti a szöveteket és semlegesíti az esetleges túlsavasodást. Betegség vagy súlyos lelki terhelés esetén a lábadozást, erőgyűjtést támogatja. Ám lelki és spirituális hatásai még ennél is nagyszerűbbek, ugyanis a Zoizit hatékonyan segíti a saját vágyak és elképzelések valóra váltását, miközben segít megszabadulni az alkalmazkodási kényszertől és külső befolyásoktól. Segít újra felfedezni, megélni és kifejezésre juttatni érzéseinket. Ehhez kreatívvá és alkotó kedvűvé tesz - és ha elbizonytalanodnánk, mindig segít visszatalálni eredeti szándékaink kiindulópontjához. Méregtelenít, semlegesíti a gyomorsavtúltengést és enyhíti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, jótékonyan hat a szívre, a lépre, a hasnyálmirigyre és a tüdőre. Hathatós segítség komoly betegség,műtétek utáni lábadozás után,mert gyorsan és erőteljesen regenerál. A negatív energiákat pozitívvá alakítja át, és kapcsolatot teremt a spirituális birodalmakkal. Segít a saját énünk megnyilvánulásában, így nem kerülünk mások hatása alá, vagy nem próbálunk a normáknak megfelelni. Lehetővé teszi saját ötleteink megvalósítását,és az ellenállhatatlan,de ártalmas vágyainkat hasznosakká alakítja át. Megszünteti a letargiát, felszínre hozza az lefojtott érzéseket és érzelmeket, így kifejezhetőkké válnak. Kreatív kő, az átmeneti zavar után ismét biztosítja a tudat objektivitását. Segíti a felépülést súlyos betegségekből vagy stresszből. Fokozza a termékenységet, valamint gyógyítja a petefészek és a herék betegségeit. Rubinnal kombinálva fokozza a potenciát

Merjünk hát álmodozni, elképzelni mindazt, amire vágyunk - és haladjunk tevőlegesen a kitűzött cél felé. Ne kössük gúzsba magunkat a „nekem ez nem fog sikerülni”, „ez nem nekem való”, „ehhez én nem vagyok elég jó”, és efféle gondolatokkal. Ehelyett inkább részletekbe menően pontosan) fogalmazzuk meg önmagunk számára, hogy mire vágyunk, minek az elérése okozna IGAZI örömöt, miben tudnánk kiteljesedni - legyen az párkapcsolat, egy jó állás, vagy akár csak egy utazás, bármi - és tegyünk is érte, hogy valóra válthassuk elképzeléseinket. A zoizit segíteni fog ebben.

Egy postával több terméket is tudok küldeni

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás810 HUF
MPL - csomagautomata1290 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még