Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Magaziner Pál : Börzsönyi Hegység részletes kalauza 1931


4.000 HUF 11.86 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. január 02.
Termékkód: 1557993
Megtekintések: 269
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

felhasznalo32 (1810)   
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.75%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:49
Regisztráció: 2014. november 11.


42 képpel, 5 alaprajzzal és 1 kihajtható térképpel ami jelen könnyből hiányzik . stabil , jó állapotú füzet , 111 oldal .

A Részletes Magyar Utikalauzok I. kötetének (Budapest és környéke) 3. füzeteként 1923-ban jelent meg Barcza Imre és Dr. Thirring Gusztáv: Budapest Duna balparti környéke c. kalauza, mely a Börzsönyi hegységen kívül az egész Cserhátot, a Gödöllői dombvidéket és a Pesti lapályt is részletesen tartalmazta. Ez volt a vidék első kimerítő és rendszeres utikalauza.A 12 évvel ezelőtt megindult és Nagy-Magyarországot ismertető részletes kalauz-sorozat eredetileg 10 kötetben (tokban) 30 önálló füzetet tartalmazott volna. Ez a beosztási terv a sorozat teljességét, rendszerességét feltétlenül jó szolgálná, de a 30 füzetnek egyszerre vagy rövid időn belüli megjelenése sem szellemileg, sem anyagilag nem biztosítható s nem oldható meg: egy-egy vidék részletes kalauza évek során át tartó gondos adatgyűjtés és szerkesztői munka után - az egyidejűleg folyó részletes térképező munkával lépést tartva - csak fokozatosan (évről-évre 2-3 kalauz) jelenhetik meg és az előre megállapított földrajzi csoportosítás sorrendje sem lehet mérvadó, hogy melyik év kalauza készül el és kerül kiadásra előbb...


Postázható : MPL postaautomata , MPL postán átvehető csomagként , MPL háznál átvehető csomagként vagy igény szerint futárszolgálattal .

Termékeim után minden esetben számlát adok ki, igény szerint nyomtatott vagy elektronikus formában.  Személyes átadás Halászteleken hétköznaponként előre megbeszélt időpontban szinte egész nap ! 


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal   PayPal

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételHalásztelek
Postázás890 HUF
Egyéb540 - 1505 HUF


Mások ezeket keresték