Antikvár könyv - A karate önvédelem alapjai L. Levsky


5.000 HUF 13.52 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 09.
Termékkód: 1737105
Megtekintések: 490
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

szanorka (671)    
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban70 óra alatt
Pozitív értékelések: 90.63%
Utolsó belépés: 2024. április 17.
Regisztráció: 2016. június 16.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Antikvár könyv - A karate önvédelem alapjai L. Levsky

E könyv szerzője, Vojtech L. Levsky fiatal gyermekkorától foglalkozik a különféle ősi önvédelmi harci módok, a jiujitsu, később a cselgáncs és a karate alapelveinek elsajátításával. Számos szakmai tanfolyamon vett részt hazájában és külföldön egyaránt, és 1922 óta az önvédelem oktatójaként működött. Gazdag tapasztalatait önzetlenül és bőkezűen megosztja mindenkivel, elsősorban az ifjúsággal. Számos cikk, cikksorozat és tanulmány szerzője, annak idején a Csehszlovák Televízió képernyőjén keresztül is igyekezett beavatni a nyilvánosságot az önvédelem alapelveibe.
Eddig húsz könyvet és kézikönyvet írt az önvédelemről. Ezek a teljesség igénye nélkül: Sambo (Sport 1959), 500 chmatov sebaobrany (Sport 1966), Az önvédelem 500 fogása (Sport, 1970), Sebaobrana mlllcionára (Obzor 1972), Základy sebaobrany karate (Sport 1978). Levsky műveinek stílusa könnyed, élvezetes, bárki számára érthető módon írja le az egyes mozdulatokat és a kérdéskörrel összefüggő többi jelenséget. Könyvei Csehszlovákiában és külföldön is nagy sikert arattak.
A most megjelent, átírt és kibővített művében is könnyen hozzáférhető és érthető módon ír az önvédelemről. A szerző szigorúan tartja magát az önvédelem törvényadta lehetőségeihez, és óva Int a karate támadó célokra történő felhasználásától.
Mindmáig végtelenül sokat tett az önvédelmi sportok népszerűsítéséért. Munkásságával mindig a fizikai erő, a rátermettség és az ügyesség fokozását igyekezett elérni, fegyelemre és lelki tisztaságra nevelni. Gazdag életművéért számos közéleti és sportkitüntetésben részesült.


A terméket személyesen Budapest Stadionoknál lehet átvenni. A terméket futárral illetve postával elküldöm. Fizetés személyesen, banki utalás, vagy postai csekk. Csomagolás minden esetben buborékos fóliába és kartondobozba történik.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VIII.
Postázás1525 HUF

Mások ezeket keresték még