Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

"A Gonosz génje" regény, írta: HayKováts


2.400 HUF 8.13 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. augusztus 12.
Termékkód: 2562199
Megtekintések: 31
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Haykovats (0)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2019. augusztus 13.
Regisztráció: 2019. augusztus 10.
Téma:irodalom
Típus, kötés:puhatáblás
Kor:2000-
Jellemző:első kiadás
Állapot:hibátlan

Regényem első szerzői kiadása 2019 áprilisában került ki a nyomdából.

"A Gonosz génje" alapgondolata, egy sokszor feltett kérdésből fakadt, amelyre korábban nem találtam választ: Miért nincs határa az emberi kapzsiságnak?

A kulcskérdés további kérdéseket vet fel. Miért nem elégszik meg egy ember, ha már hatalmas vagyonra, hatalomra, politikai, vagy vallási befolyásra tett szert. Miért akar más embereket, sokszor más népeket kirabolni, tönkretenni, elpusztítani.

Félreértés ne essék. Semmi bajom azokkal az emberekkel, akik kemény munkával, vagy éppen találmányaik hasznosításával tesznek szert nagy vagyonra, mint például Bill Gates. Vállalkozásaikkal megélhetést biztosítanak a kevésbé szerencséseknek. Néhányuk még arra is figyel, hogy emberhez méltó munkakörülményeket teremtsen dolgozóinak, és közhasznú adományokra sem sajnálja pénzét. A regényemben ilyen milliárdos is szerepel. 

Természetesen a kapzsiság olyan emberi tulajdonság, ami nem függ a vagyoni helyzettől, és a gonosz tervek megvalósításához mindig találni közreműködőket a társadalmak alsóbb rétegeiben is. Enélkül egyetlen diktátor sem tarthatná fenn a hatalmát.

Az emberiség történelme, szakadatlan háborúk története. Már csak azért is, mert a hosszantartó békés korszakokról kevés szó esik a történelemkönyvekben. Azt is láthatjuk, hogy minden támadó háború mögött, egy kapzsi és kegyetlen vezető áll, aki valamilyen birodalmat épít. Cselekedetei valódi okát a gazdasági kényszerrel, a nép életének felvirágoztatásával, az egyetlen igaz hit terjesztésével, vagy valamilyen más koholt eszme iránti elkötelezettséggel igazolja követői és sokszor saját maga előtt is.

Vajon a gonoszság egy mentális betegség, vagy genetikailag kódolt deformáció? Regényemben úgy szeretnék választ találni erre a bonyolult kérdésre, hogy közben az olvasót izgalmas, fordulatos cselekménnyel szórakoztatom.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és úgy dönt, hogy megvásárolja regényem, akkor egy dedikált példányt fogok küldeni, miután előre átutalta a könyv vételárát (ami bevezetésként 2400 forint) és a szállítás díját,1550 forintot. A könyvet a 3950 HUF összeg beérkezése utáni munkanapon postázom.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1550 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Google+