Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Nagy Karácsonyi Régiség Akció

"A Gonosz génje" regény, írta: HayKováts


2.400 HUF 8.00 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. november 19.
Termékkód: 2562199
Megtekintések: 30
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Haykovats (0)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2019. november 19.
Regisztráció: 2019. augusztus 10.
Téma:irodalom
Típus, kötés:puhatáblás
Kor:2000-
Jellemző:első kiadás
Állapot:hibátlan

Regényem első szerzői kiadása 2019 áprilisában került ki a nyomdából.

"A Gonosz génje" alapgondolata, egy sokszor feltett kérdésből fakadt, amelyre korábban nem találtam választ: Miért nincs határa az emberi kapzsiságnak?

A kulcskérdés további kérdéseket vet fel. Miért nem elégszik meg egy ember, ha már hatalmas vagyonra, hatalomra, politikai, vagy vallási befolyásra tett szert. Miért akar más embereket, sokszor más népeket kirabolni, tönkretenni, elpusztítani.

Félreértés ne essék. Semmi bajom azokkal az emberekkel, akik kemény munkával, vagy éppen találmányaik hasznosításával tesznek szert nagy vagyonra, mint például Bill Gates. Vállalkozásaikkal megélhetést biztosítanak a kevésbé szerencséseknek. Néhányuk még arra is figyel, hogy emberhez méltó munkakörülményeket teremtsen dolgozóinak, és közhasznú adományokra sem sajnálja pénzét. A regényemben ilyen milliárdos is szerepel. 

Az első rész alcíme: "A Gonosz lépéselőnyben". Hamarosan a nyomdába kerül a II. rész, ami  "A visszavágó" alcímet kapta. 

Sokat tanultam ismert íróktól, akik elvarázsoltak írásaikkal, alakították világlátásom és segítették szárnyalni írói fantáziám. Közülük csak néhány nevet említek: Shakespeare, Verne, Bulgakov, Chandler, Ludlum, Ken Kesey, Stieg Larsson, Irwin Shaw és kortársaink, Dan Brown, Lee Child, Ken Follett és Greg Iles.” Aki a felsorolt nevek között talál kedvelt írót, annak bizton állíthatom, "A Gonosz génje" is elnyeri tetszését.

Vajon a gonoszság egy mentális betegség, vagy genetikailag kódolt deformáció? Regényemben úgy szeretnék választ találni erre a bonyolult kérdésre, hogy közben az olvasót izgalmas, fordulatos cselekménnyel szórakoztatom.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és úgy dönt, hogy megvásárolja regényem, akkor egy dedikált példányt fogok küldeni, miután előre átutalta a könyv vételárát (ami bevezetésként 2400 forint) és a szállítás díját,1550 forintot. A könyvet a 3950 HUF összeg beérkezése utáni munkanapon postázom.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1550 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.