Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

​ Hillary Rodham Clinton Élő történelem


1.000 HUF 3.11 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. március 22.
Termékkód: 2879257
Megtekintések: 13
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

aqua (1726)   
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.61%
Utolsó belépés: Ma, 09:18
Regisztráció: 2011. július 11.
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

Hillary Rodham Clinton Élő történelem

Geopen, Budapest, 2003 594 oldal

Ebben a visszaemlékezésben őszintén, humorral és szenvedéllyel ír életéről: az 50-es évek középosztálybeli, kertvárosi Amerikájából induló karrierjéről, majd arról, hogyan lett a republikánus Goldwater-girlből demokrata diákaktivista és később First Lady.

Az Élő történelem egyrészről tényfeltáró emlékezés a Fehér Házban töltött évekre, másrészt krónika, jegyzet a Bill Clinton feleségeként átélt történelemről, továbbá beszámoló egy harminc éven át tartó szerelmi és politikai kalandról, amely túlélte a hűtlenséget, a politikai ellenfelek állandó zaklatását és a nyilvánosság kíváncsiskodását.

Hillary Rodham Clinton abban a korban nőtt fel, amikor az Egyesült Államokban nagyszabású társadalmi és politikai változások történtek. Neki is, mint sok más nőnek a generációjából, olyan lehetőségek adattak meg, amelyekről anyja vagy nagyanyja korosztálya még csak nem is álmodhatott. A saját útját járta egy ismeretlen területen – a változó idők szavát és saját belső iránytűjét követve –, és egyesek számára jelkép lett, mások számára villámhárító. Egyszerre volt feleség, anya, ügyvéd és nemzeti jelkép. Megélte az Egyesült Államok nagypolitikai csatározásait a Watergate-től a Whitewaterig. Ő volt az első First Lady, aki kiemelkedő szerepet játszott az Egyesült Államok törvényhozásában. Fáradhatatlanul úton volt az országban, hogy népszerűsítse az egészségügyi reform kérdését, elősegítse az egyenlőséget a gazdaságban és az oktatásban, segítse a gyermekeket és a családokat. Ezen túl bejárta a világot, hogy fellépjen a nők jogaiért, az emberi jogokért és a demokráciáért. Újrafogalmazta a First Ladyk szerepkörét, és – álláspontja szerint – segítette megmenteni az elnöki intézményt egy alkotmányellenes, politikailag motivált felelősségre vonástól.

Az Élő történelem bensőséges, eleven és inspiráló erejű visszaemlékezés – napjaink egyik rendkívüli asszonyát ismerheti meg az olvasó

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételBudapest
Postázás800 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték