Reader's Digest válogatott könyvek 4 kötet


6.000 HUF 16.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 25.
Termékkód: 3020162
Megtekintések: 319
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Holupka (1807)   
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 90.63%
Utolsó belépés: 2024. április 23.
Regisztráció: 2009. szeptember 20.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:regény
Állapot:
Kötés típusa:műbőr

Az ár a 4 könyvre vonatkozik, de kérésre 200ft/db-áron is felrakom.

A kötetek az alábbi regényeket tartalmazzák:

Hófarkas / A harmadik iker / Káprázat / A solymász


Glenn Meade: Hófarkas
A CIA szerint Jake Massey öngyilkosságot követett el. Fia, William, azonban nem hitt nekik. Évekig tartó keresés után kiderítette apja halálának titokzatos körülményeit. 1953-ban, a hidegháború időszakában két CIA-ügynököt házaspárnak álcázva küldtek a Szovjetunióba, hogy megakadályozzanak egy újabb világháborút. Ha küldetésük nem jár sikerrel, az életükkel fizetnek. A nemzetközi kémtörténetek mesterének lebilincselő műve.

Ken Follett: A harmadik iker
Különös, hogy két idegen férfi teljesen hasonlít egymásra, pedig néhány hét eltéréssel születtek más anyától. Vajon mi lehet ennek a furcsa véletlennek a magyarázata? A válasz után kutatva a fiatal genetikus, Jeannie Ferrami egy olyan sötét és titokzatos világban találja magát, ahol még a tulajdon szemének sem hihet, és saját magában sem bízhat. A világszerte ismert szerző legújabb nagy sikerű könyve.

Soheir Khasoggi: Káprázat
Az igaz, hogy Jenna Sorrel jó nevű bostoni pszichológus. De álnevet használ, arcát plasztikai sebész változtatta meg, és a múltja tele van hazugsággal. Jelenlegi élete sikeres és reményteli, de mindez csak káprázat, egy fátyol, amely elrejti őt brutális férje elől. Képtelen azonban szabadulni félelmétől, hogy mindenre elszánt férje még mindig a nyomában van, kutat utána. Egy újkori Seherezádé csodálatos első regénye.

Elaine Clark McCarthy: A solymász
Lenyűgöző, költői hangvételű történet egy mindent elsöprő szerelemről. Rhodi MacNeal a külvilágtól elszigetelten él a távoli hegyekben. Megvan mindene, amire vágyott: a béke és magány, gyönyörködhet pompás sólymaiban. Ennek ellenére mégis kínzó ürességet érez a lelkében. Egy végzetes hajnalon azonban minden megváltozik, amikor felbukkan India Blake, aki elhatározza, hogy egyik álmát valóra váltja.

Fehér csillag; Egy asszony helye; Nathan futása; Isten gyermekei


James Thayer: Fehér csillag
Owen Gray mesterlövész annak idején élő legenda volt Vietnamban, mivel minden áldozatán egy fehér papírcsillago thagyott. Azóta sok idő eltelt, és ő megfogadta, soha többé nem fog embert ölni. Valaki azonban durva eszközökkel mégis arra akarja kényszeríteni, hogy ismét vegye kezébe a fegyverét, és nem térhet ki a kihívás elől. A világszerte ismert szerző rendkívül izgalmas regényét az olvasó nem tudja majd letenni.
Barbara Delinsky: Egy asszony helye
Hogyan történhetett meg? A családja boldog életéért mindenre hajlandó önfeláldozó anya - aki amúgy kiváló üzletasszony is - hirtelen olyan válságos helyzetbe kerül, amely teljesen kilátástalannak tűnik. Claire Raphael példátlan elszántsággal kezd új életet, bár tisztában van azzal, hogy minden erejére és találékonyságára szüksége lesz. Az érzelmekre erősen ható családi dráma napjainkban történik.
John Gilstrap: Nathan futása
Nagyon kedves, megnyerő modorú tizenkét éves fiú. Mégis ő az Egyesült Államok egyik legkeresettebb bűnözője - egy olyan bűncselekmény miatt üldözik, amelyet nem ő követett el. Mivel a nyomában vannak, Nathannak nincs más választása, mint találni egy olyan felnőttet, akinek elmondhatja az igazságot. Addig viszont csak saját leleményességében bízhat. Lenyűgöző krimi egy tehetséges új szerzőtől.
Thomas Eidson: Isten Gyermekei
Pearl Eddy, a világtalan kvéker özvegyasszony, súlyos adósságokkal küzd, miközben egyedül neveli négy gyermekét a kansasi prérin. Legkevésbé az hiányzik neki, hogy egy néger csavargó rejtekhelynek használja a pincéjét, vagy egy hajléktalan japán család táborozzon az istállójában. Pearl Eddynek azonban a nehéz időkben is erőt ad csodálatos türelme és hite. Megható történet a vadnyugat hőskorából.

Manipulált esküdtek- Vidéki lány- Kaszálás- Amarok


Veszélyes verseny / Kathy sorsa / Ikon / Mindent vállalok

Dick Francis: Veszélyes verseny
Alexander Kinloch mindig többre becsülte a vadregényes skótföldet a városi nyüzsgésnél. Ám hiába próbál békésen festegetni, családja nyugalmát válságok sorozata dúlja fel. Mostohaapja hirtelen megbetegszik, egy versenylovat el kell rejteni, és az eltűnt családi örökséget többen is szeretnék megkaparintani. Akár tetszik, akár nem, Alexandernek nincs más választása, és ezer veszélyt vállalva szembe kell néznie a problémákkal.

Henry Denker: Kathy sorsa
Grace Cameron szerencsés embernek hitte magát, és nagyon szerette okos, kedves, tizenkét éves lányát, Kathyt. A szerencse azonban akkor hagyta cserben, amikor a legkevésbé számított rá, és Grace arra kényszerült, hogy minél hamarabb új otthont találjon kislánya számára. Vajon hol fog lakni, és milyen lesz az új családja? Kaphat-e valaha is olyan szeretetet, amit Grace adott neki? A kérdésekre választ ad a szerző nagysikerű regénye.

Frederick Forsyth: Ikon
A 2000. év küszöbén Oroszország válaszúton áll, nem lehet tudni, ki fogja irányítani az országot. Egy veszedelmes fanatikus pártvezér készül a hatalom átvételére, hogy aljas terveit megvalósíthassa, és a Nyugat hivatalosan nem tehet semmit sem ellene. Titokban azonban a legnagyobb veszélybe küldenek egy volt CIA-ügynököt, akinek az a feladata, hogy ráébressze a nemzetet a szörnyű valóságra, és Oroszország megvédje saját magát. Izgalmas vízió a közeli jövőről.

Peter Mayle: Mindent vállalok
A Dél-Franciaországhoz ragaszkodó fiatal angol agglegény örömmel elfogad egy állást, amelyhez Mercedes jár, és a Rivierán élhet luxuskörülmények között. Aztán egymást követik a bonyodalmak. Egy ellopott táska miatt Peter Mayle új regényének rokonszenves hőse rákényszerül arra, hogy túljárjon az eszén milliomos munkaadójának. Bennett szerencséjére talál egy megbízható társat a magas, csinos egykori izraeli kommandós Anna személyében.

Termékeim Szombathelyen személyesen is átvehetők.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2000 HUF

Mások ezeket keresték még