Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Földi Pál.Horthy tábornokai


2.500 HUF 8.61 USD Licitálok
Aukció részletei
Licitek száma: 0 licit
Hátralévő idő: 9 óra 6 perc 34 sec
Aukció vége: 2020. 08. 06. 08:57
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. július 23.
Termékkód: 3077429
Megtekintések: 16
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

lidacska1 (67)    
Csongrád megye

Válaszadás: 100%-ban, 11 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 21:56
Regisztráció: 2019. február 13.
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

Legújabbkori történelmünk egy "fehér foltját" eltüntető munkát tart a kezében az Olvasó. Az elmúlt fél évszázad során megismerhettük a második világháború olyan parancsnokait, mint Zsukov, Konyev, Rokosszovszkij, Patton, Montgomery, majd a rendszerváltás után a másik oldalról Rommelt, Mansteint, Guderiant, Yamamotót és másokat. Csupán a Magyar Királyi Honvédség tábornoki kara szorult történelmi árnyékba. Legfeljebb a doni katasztrófáért részben felelős Jány Gusztáv és a nyilas rémuralmat reprezentáló Beregfy Károly vezérezredesek nevei forognak közszájon.

FIGYELEM

A TERMÉKEMRE CSAK AZ LICITÁLJON AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA A VÁSÁRLÁST.LICITET NEM TÖRLÖK. A LICIT LEJÁRTA UTÁN A VEVŐNEK 3.NAPJA VAN ARRA,HOGY FELVEGYE VELEM A KAPCSOLATOT,ÉS 7-NAPJA ARRA,HOGY A TERMÉKET ÁTVEGYE.ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATÍVAN ÉRTÉKELEM ÉS KIZÁROM A LICITÁLÁS LEHETŐSÉGÉRŐL.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.


Ez a könyv most a teljesség igényével mutatja be azokat a katonai felső vezetőket, a Legfelsőbb Hadúrtól (Horthy) kezdve a honvédelmi minisztereken, vezérkari és fegyvernemi főnökökön, hadsereg-, hadtest- és hadosztály parancsnokig bezárólag, akik 1938 és 1945 között, történelmünk e tragikus időszakában vezették honvédségünket és a Magyar Királyi Csendőrséget.

Milyen volt ez a tábornoki kar erényeivel, hibáival, bűneivel - miben vétkezett és miben nem?

Voltak közöttük hősök, mártírok, szimpla mesteremberek és sajnos fasiszták is. Katonai pályafutásuk és 1945 utáni kálváriájuk bemutatása nem vád és nem védelem. E. M. Remarque szavaival élve: "Csupán beszámoló egy olyan nemzedékről, amelyet a háború elpusztított - elpusztított még akkor is, ha a gránátok megkímélték.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételHódmezővásárhely
Postázás1200 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték