LÉVAI KATALIN : HÍRNÉV - ÚJ ÉLET KEZDŐDIK


3.600 HUF 9.76 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 08.
Termékkód: 3148415
Megtekintések: 200
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

taurusantik (661)    
Vas megye

Válaszadás: 100%-ban14 óra alatt
Pozitív értékelések: 96.3%
Utolsó belépés: Ma, 17:13
Regisztráció: 2018. augusztus 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Magyar/világirodalom:magyar irodalom

Simon Dóra reggel még egy televíziós műsorban nyilatkozik a nők hátrányos helyzetéről a válság idején, egy óra múlva viszont már neki sincs állása, mert megszűnt a kutatóintézet, ahol dolgozott. Hiába panaszkodik ismerőseinek és kér segítséget, senki sem tud munkát ajánlani.
Végül egy szerencsés találkozás összehozza a nagyhatalmú televízióssal, aki egyszerre vezeti be a műsorkészítés, és a tévés látszatvilág rejtelmeibe. Janesz ugyanolyan kellemes, mint amilyen taszító férfi, Dórát mégis mágnesként vonzza. Túlélheti-e a házassága a váltást, a televíziós karriert, amely hirtelen köszönt be az életébe? És megmaradhat-e Dóra annak, aki volt: becsületes kérdezőnek, aki a nehezebbik utat és nem az olcsó sikert keresi? El szabad-e fogadnia a tévés "keresztapa" támogatását, vagy előbb-utóbb a férfi benyújtja a számlát ahhoz, hogy képernyőn maradhasson? És mit szólna mindehhez Simone de Beauvoir, a huszadik század legjelentősebb társadalomtudósa, a szabad nők példaképe, akiről Dóra a doktoriját írja...?
Aki ismeri a szerző korábbi írásait, annak nem lesz meglepetés, hogy a történet egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat, aki pedig most tartja kezében először, garantáltan rászokik Lévai Katalin könyveire és általuk a színvonalas, érzékeny női irodalomra.

288 oldal・keménytábla, védőborító・

ALEXANDRA 2009


Nyáron hetente- kéthetente tudok postázni,ezért kérem az vásároljon tőlem, aki ezt el tudja fogadni, hogy ritkábban tudom postázni.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2390 HUF
Egyéb1295 HUF

Mások ezeket keresték még