Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

A sakkozás


700 HUF 2.30 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. szeptember 09.
Termékkód: 3156474
Megtekintések: 14
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

aqua (1853)   
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 10:12
Regisztráció: 2011. július 11.
Állapot:

A sakkozás

A sakkversenyek nyomtatványai

Hézagpótló is akar lenni ez a könyv, amennyiben most először kerülnek az olvasó elé hivatalos formában - magyar nyelven - a Nemzetközi Sakkszövetség (Fédération Internationale des Échecs, rövidítve: FIDE) versenyszabályai.
Bővült a szabálykönyv a régihez képest a szabálymagyarázatok és a versenybíró-gyakorlat ismertetésével is. Ezek elősegítik a szabályok jobb és pontosabb megismerését és alkalmazását.
A játék- és versenyszabályok mostani, IV. kiadásának az egyéni versenyekre vonatkozó részeinél az egyes szakaszokban dőlt szedéssel ismertetjük a FIDE szabályait, álló szedéssel a magyar szabályokat, a szabálymagyarázatokat és a bírói gyakorlatot pedig apró betűkkel bocsátjuk közre. A csapatversenyekre a FIDE-nek még nincs szabályzata. - A FIDE- és a magyar szabályok, s a szabálymagyarázatokat párhuzamos ismertetése alkalmas módszer arra, hogy kiküszöböljön minden félreértést, s lehetővé tegye a szabályok egységes elvek szerinti alkalmazását.
Munkánkkal azt a célt kívántuk szolgálni, hogy a magyar sakkozóknak olyan szabálykönyvet adjunk a kezébe, amely hozzájárul sportágunk további fejlődéséhez.


Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételBudapest
Postázás830 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még