Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Nemes László: Két világ. 500.-Ft


500 HUF 1.62 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. szeptember 16.
Termékkód: 3167689
Megtekintések: 4
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

sharky1 (406)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.37%
Utolsó belépés: Ma, 09:45
Regisztráció: 2018. június 18.

Nemes László: Két világ

SZERZŐ
Nemes László

Kiadó:Athenaeum Könyvkiadó N. V.
Kiadás helye:Budapest
Kötés típusa:Félvászon
Oldalszám:246 oldal
Nyelv:Magyar 
Méret:20 cm x 15 cm
Megjegyzés:Nyomtatta Budapesti Szikra Nyomda N. V., Budapest.

Részlet:

Micsoda népvándorlás volt! Aldo batyujára ült és szédülve nézte a forgatagot. Felemelt kézzel, fel-felcsillanó reménnyel intett a tovasuhanó autóknak, a zúgó katonai gépkocsiknak, majd ismét visszaült a cókmókjára. Nem érdemes gyalogolnia, napi 20-30 kilométereket megtennie rongyos bakancsával, fájó lábával - inkább vár még néhány órát. Ki tudja, ha szerencséje van, még estére hazaérhet.
Haza! Németországban ezerszer kiszínezte a hazatérés pillanatát, és most, amikor talán csak néhány óra választja el a megérkezéstől, az egész olyan valószínütlenül hat... talán nem is... Szívét hirtelen összeszorította a félelem. Útközben döbbentem nézte a földig rombolt falvakat, a felrobbantott hidakat, hátha náluk is...
Azután elhessegette magától ezeket a gondolatokat. Ugyan, miért is rombolták volna le Santa Caterinát.. azt a néhány kis girbe-görbe utcából álló falucskát fenn a dombok között, egy óra járásnyira a várostól... hiszen nincsen ott semmi, a kastély a Szent Katalinról elnevezett kápolnával... az is többnyire üresen áll, hiszen a grófék benn élnek a városban, csak a kis épületben lakik a cselédség.. az öreg vincellérék és a lányuk. Giovanna .. Hányszor képzelte el, hogyan érkezik meg, hogyan fut elejbé kibomlott, lobogó fekete hajával, csengő kacagásával Giovanna... de hátha mégsem, talán nem is él, talán férjhezment.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételEger
Foxpost - házhozszállítás1499 HUF
Foxpost - csomagautomata999 HUF


Mások ezeket keresték még