Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Angol nyelv kezdőknek.1 és 2 lecke.1993. 500.-Ft


500 HUF 1.60 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. szeptember 17.
Termékkód: 3168660
Megtekintések: 11
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

sharky1 (409)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.38%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:33
Regisztráció: 2018. június 18.

Angol nyelv kezdőknek.1 és 2 lecke.1993.

Kiadó:ELO - Európai Levelező Oktatási Kft.

Kiadás helye:Budapest

Kiadás éve:1993

Kötés típusa:Tűzött kötés

Oldalszám:32 oldal

Sorozatcím:ELO - Nyelvtanulás

Nyelv:Magyar  Angol 

Méret:28 cm x 20 cm

Megjegyzés:Fekete-fehér illusztrációkkal.

A magyar politikai és társadalmi életben lezajlott változások kétségkívül sok problémával járnak, de egyúttal egy egész sor új lehetőséget nyitnak meg előttünk. E lehetőségeket növeli, ha megismerjük, és használni is tudjuk az angolt, azt a nyelvet, amelyet az egész világ beszél manapság. A nemzetközi kapcsolatok, a kereskedelem, az ipar, az idegenforgalom, a közművelődés - e tevékenységi területek mind megkívánják az angol nyelv ismeretét. Nem véletlen hogy az angol nyelv Európa számos országának középiskoláiban kötelező tárgy.

Az angol nyelv a világban mindenekelőtt mint beszélt nyelv használatos. Ön hamar észre fogja venni, hogy az írott és a beszélt nyelv különbözik egymástól. Az a módszer, melyet tanfolyamunk alkalmaz, a beszélt nyelvből és a kiejtés tanításából indul ki. A kiejtésben a mondat ritmusát meghatározó hangsúlyokra kell ügyelni. Az angol kiejtést ismertető leírásunkban a hangsúlynak - mind a szavak, mind pedig a mondatok vonatkozásában - nagy figyelmet fogunk szentelni. Az angol szavak és mondatok általunk használt kiejtés szerinti átírása igen körültekintően kidolgozott.
Az ELO által kínált és biztosított fokozatos tanulási módszert Amerika és Nyugat-Európa országaiban már hosszú évek óta nagy sikerrel alkalmazzák. E módszer kiindulópontja a köznyelv (beszélt nyelv) és a kiejtés elsajátítása. Nem kell hozzá több, csak sikeresen túljutni néhány leckén, s Ön máris megbizonyosodhat arról, hogy gyorsan és csekély erőfeszítés árán érhet el valóban figyelemre méltó eredményeket. 

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételEger
Foxpost - házhozszállítás1499 HUF
Foxpost - csomagautomata999 HUF


Mások ezeket keresték még