Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

​Wass Albert: A funtineli boszorkány I. és III.kötet egyben 4000.-Ft


4.000 HUF 13.60 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. január 14.
Termékkód: 3390490
Megtekintések: 17
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

sharky1 (502)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:22
Regisztráció: 2018. június 18.

Wass Albert: A funtineli boszorkány I és III.kötet egyben.

I. KÖTET: AZ URSZUBELI LEÁNY

III. KÖTET: A FUNTINELI BOSZORKÁNY

SZERZŐ
Wass Albert
SZERKESZTŐ
Turcsány Péter

Kiadó:PallWest Kft.
Kiadás helye:Budapest
Kiadás éve:1990
Kötés típusa:Ragasztott papírkötés
Oldalszám:782 oldal
Nyelv:Magyar
Méret:20 cm x 14 cm
ISBN:963-02-8052-3

"Jó vagy és szelíd. Szeretni akarsz, és halált osztogatsz. Nem érzed a gyűlöletet, aminek eszközéül jöttél erre a földre. Terméketlen maradsz, mint a tűzliliom, aminek illata megöli a legyeket. Ha életet hoznál mégis a világra, magad ölnéd meg azt is, és nem tehetnél róla. Borzalmas írás van a tenyereden, leány... és az írások ellen nem tehetünk semmit. Te vagy a bosszú angyala, akinek boszorkány a neve... szép és borzalmas a sorsod, félelmetes és gyönyörűséges... kívánságod parancs a poklok hatalmasai előtt, vágyad beteljesül, mielőtt kimondanád... gyűlöleted vért és tüzet teremt, s csókod nyomán kinyílik a halál... megcsúfolt szüzek bosszúját hordozza a véred... megcsalt leányok átkát váltod valóra... eredj... megérzed a szemek mögött a gondolatot, és meghallod a szavakat, amiket nem mondanak el. Meglátod, ami láthatatlan, meghallod, ami hang nélkül való, s megérzed, aminek nincs illata, mert még meg sem született az időben."

(Részlet a regény első részéből)
"Amelyik ház arra épül, hogy otthona legyen egy családnak, és úgy épül, és azok építik, akik otthont akarnak belőle maguk köré: abból a házból otthon lesz. És jó otthon lesz, és sokáig lesz otthona sokaknak: férfinak és asszonynak és gyermekeknek és gyermekek gyermekeinek. De amelyik ház nem úgy épül, és nem arra épül, érted - és itt Vénség fölemelte a fejét, és egyenesen az asszony szemébe nézett -, az olyan házba hiába jön asszony, az olyan ház nem lesz hosszan tartó békés otthona senkinek."
(Részlet a regény második részéből)
"Valaki énekelt. De nem lehetett tudni, hogy hol. Közel-e, vagy messze? Valahol fönt a tisztáson? Vagy az erdők között? Vagy a fák fölött? A holdban? Nem lehetett tudni. Néha olyan volt, mintha onnan jött volna a karám mögül, egészen közelről. Máskor mintha végtelen messzeségből hoznák a hold sugarai, valahonnan az erdők legsötétebb mélyéből vagy a Pietrosz sárgás-kéken kirajzolt csúcsáról, vagy talán éppen a holdról. Búgott, halkan és panaszosan, mintha valaki belesúgta volna bánatát az éjtszakába, és a hold sugarai dallá szűrve csobogtatnák tovább, mint valami láthatatlan, lágy patakvizet a csönd fekete partjai között. Valaki valahol énekelt."
(Részlet a regény harmadik részéből)

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételEger
Foxpost - házhozszállítás1599 HUF
Foxpost - csomagautomata1099 HUF


Mások ezeket keresték még