Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes-A négyek jele


1.250 HUF 2.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. február 19.
Termékkód: 3439670
Megtekintések: 49
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Felemi (163)  
Komárom-Esztergom megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2022. július 18.
Regisztráció: 2020. október 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes-A négyek jele

Sherlock Holmest egy gyönyörű ifjú hölgy rázza fel fásult levertségéből. Ő Miss Mary Morstan, aki most lép színre először, ám később még fontos szerepet játszik a briliáns nyomozó és főként kiváló barátja életében. A hölgy, apja rejtélyes eltűnését követően, minden évben egy ragyogó igazgyöngyöt kap egy ismeretlen feladótól. A névtelen jótevő most találkozót kér, melyre Miss Morstant Holmes és Watson is elkíséri. A zseniális detektív és elválaszthatatlan társa ez alkalommal egy mesés kincs és egy szörnyűséges árulás nyomába erednek, és az egzotikus Indiába kalauzolják az olvasót.

Sir Arthur Conan Doyle összesen 56 novellát és 4 regényt szentelt legendás főhőseinek, a viktoriánus London feledhetetlen nyomozópárosának, Sherlock Holmesnak és hű társának és krónikásának, Watson doktornak. Ezúttal a szerző második regényét tartja kezében a kedves olvasó, amely először 1890-ben jelent meg Angliában, azóta pedig számtalan különféle kiadást ért meg.

Rólam: az utóbbi években összegyűjtött, mára már feleslegessé vált tárgyaimat adom el. Mivel vállalkozóként sokat dolgozom, ezért a postázást hetente egyszer tudom megoldani. A postaköltség alapja az aktuális díjszabás, a megadott ár tájékoztató jellegű. Több termék vásárlása esetén egy postaköltséget kell megfizetni. A terméket Magyar Postával vagy Foxposttal tudom küldeni, de minden más lehetőségben is partner vagyok. Nem ajánlott/nyomonkövetett postázás kizárólag a vevő felelősségére! (A posta jelenlegi, covid miatti belső szabályzata miatt a postán maradó kézbesítést javaslom). Kérem, a fentiek tudatában vásároljon tőlem.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás915 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még